Didim’de bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Didim Vegan Festivali etkinlikleri kapsamında Derya Uluğ konseri düzenlendi. Festival alanındaki konseri Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim Belediyesi meclis üyeleri de izlerken, binlerce kişi konser alanını doldurdu.
Festivalde ilk olarak aynı zamanda vegan olan Dolunay Obruk sahneye çıktı. Caz müziği ile kendi eserlerini seslendiren Obruk yaklaşık 1 saat sahnede kaldı. DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Obruk’a festivale katkılarından dolayı plaket ve çiçek verdi. Ardından sahneye son yılların gözde isimlerinden pop müzik şarkıcısı Derya Uluğ sahne aldı. Uluğ, “Okyanus” şarkısıyla sevenlerini coşturdu. Uluğ son günlerde yaşanan terör saldırılarıyla ilgili de mesaj vererek “Terör saldırısından dolayı üzgünüz, yüreğimiz yanıyor. İnşallah bu tür olayla bir daha olmaz. Tüm askerlerimiz ve polislerimiz için dua ediyoruz" dedi.
Uluğu daha sonra ardından söylediği parçalarla ve danslarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda Başkan Atabay, Uluğ’a plaket ve çiçek verip teşekkür etti.