Kurtuluş Mahallesi Garaj Caddesi 26 numaralı adresinde, ‘Kaderi Değiştiremezsin’ sloganıyla dört yıldır hizmet veren By Pide Köfteci Areef, lezzette yaptığı AR-GE çalışmaları kapsamında pide çeşitlerine bir yenisini daha ekledi. Aydınlılara eşsiz ve benzersiz lezzetler sunan By Pide Köfteci Areef, kokoreçli pide üreterek bilinmeyen bir lezzeti daha ortaya çıkardı. İşletme sahibi Arif Kocagöz, kokoreçli pidenin çok beğenildiğini ve büyük rağbet gördüğünü belirterek, "Müşterilerimiz kokoreçli pidemizin lezzetine dayanamıyor. Yiyen bir daha yiyor” dedi.

LEZZETTE AR-GE ÇALIŞMASI

Daha önce yaptığı hamsili pide ile Türkiye’de bir ilki başardığını kaydeden Kocagöz, “Uzun yıllardır Aydınlılara 'Pamuk Pide' ismiyle hizmet verdik. Şimdi de By Pide Köfteci Areef olarak hizmetimize devam ediyoruz. Lezzetleri ortaya çıkarırken, bilimsel olarak çalışıyoruz ve müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz. Lezzette AR-GE çalışmaları yapmaya özen gösteriyoruz. Kafadan uydurma bir lezzeti ortaya atmıyoruz. Hamsili pidemiz bir efsane. Kokoreçli pideyi müşterilerimizle buluşturarak, bir efsaneyi daha ortaya çıkardık. Müşterilerimiz kokoreçli pidemizi çok beğendi. Mükemmel bir talep var. Kokoreç ekmek arasına olduğu gibi, pideye de çok yakıştı. Yiyen bir daha yiyor. İzmir ve Aydın usulü olmak üzere iki çeşit kokoreçli pidemizi sunduk. Kokoreçli pidemizin biri üstü kapalı, diğeri de üstü açık. Pişmiş hazır kokoreç almıyoruz. Kokoreci kendimiz pişiyoruz” dedi.

“AYDIN’IN EN LEZZETLİ PİDESİNİ ORTAYA ÇIKARTMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Aydın’ın en deneyimli ustaları ile çalıştıklarının altını çizen Kocagöz, “Sabah 08.00 ile gece 04.00 saatleri arasında Efeler ilçe merkezine paket servisimiz var. Otuz farklı tatla hizmet veriyoruz. Tek amacımız müşteri memnuniyeti. Aydın’ın en lezzetli pidesini ortaya çıkartmak için çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte kendimizi daha da geliştirerek Aydın halkına her şeyin en iyisini sunmaya devam edeceğiz. Aydın halkını kokoreçli pideyi tatmaya davet ediyorum” diye konuştu. 
  Kocagöz son olarak, her türlü pidenin yanında köfte, çorba ve ızgara çeşitlerle de hizmet verdiklerini, vatandaşların 0256 219 80 00 numaradan sipariş verebileceklerini sözlerine ekledi.