Nazilli'de Özel okuldaki başarısı sıralamasında hep zirvede olan, TEOG'da öğrencilerini en iyi okullara yerleştirmeyi alışkanlık haline getiren Özel Zafer Ortaokulu kemikleşen kadrosuyla 2017-2018 eğitim öğretim hayatına start verdi. 
Nazilli Özel Zafer Ortaokulu bu sene TEOG sonuçlarına yine Nazilli'nin en başarılı okulları arasında yer alırken, yeni ekip arkadaşlarıyla bu yılda adından sıkça söz ettirmeyi hedefliyor. Bu yıl TEOG sonuçlarına göre Türkiye genelinde 8. sınıf öğrencileri arasında öğrencilerinin yüzde 60'ı yüzde 15'lik dilime girerken, 9 Öğrenci Fen Lisesine, 1 Öğrenci Asımın Nesli İmamhatip Proje Okulu Fen Lisesine, 14 Öğrenci Nazilli Anadolu Lisesine, 12 Öğrenci Nazilli Menderes Anadolu Lisesine, 2 Öğrenci Sosyal Bilimler Lisesine, 1 Öğrenci İbni Sina Sağlık Meslek Lisesine, kalan öğrenciler ise ilçedeki diğer Anadolu Liselerine yerleşmeye hak kazandı. 27 öğrenci 120 sorudan 115 ve üstü yaparak Özel Zafer Ortaokulu’nun başarısını perçinledi.

'ZAFER KALİTESİ AYNEN DEVAM EDİYOR'


Okulun ve öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Özel Zafer Ortaokulu Kurucu Müdürü Eşemen Ekdal, “Özel Zafer Ortaokulu olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılına 14 Ağustos’ da TEOG hazırlığıyla başladık. Amacımız bu yıl elde ettiğimiz başarılarımızı katlayarak zirveye taşımak. Çocukların eğitim öğretim kalitesini arttırarak, en üst seviyelere çekmek. Yıllardır gelen Zafer kalitesi aynen devam ediyor” dedi.

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ İNGİLİZCE EĞİTİMİ


Kadrolarını koruyarak yeni takviyeler yaptıklarını belirten Ekdal, “Bizim kadromuz her zaman kemik kadroydu. Aramızda yeni ekip arkadaşlarımız katıldı. Ama kemik kadromuz aynen devam etmekte. Bu yıl biraz tarzımızı değiştiriyoruz. Çünkü yoğunlaştırılmış bir İngilizce eğitimi vereceğiz. İngilizce ekibimizi çok güzel kurduk. Buna İngilizce katkısı da getireceğiz. Ara sınıflarda 5-6-7’ler de İngilizceyi öğretip 7-8 de biraz daha hafifleterek diğer konulara ağırlık vererek hareket edeceğiz. Bu durumda ders saatlerimizde artıyor. İngilizce eğitimlerimizle ders saatimiz 50-55 saate çıkacak. Branşlarında çok iyi Türk eğitimcilerle çalışıyoruz. TEOG sınavında başarı beklentisi yüksek olan, hedefledikleri liselere yerleşmek isteyen, Zafer Ailesi’nin üyesi olacak öğrencilerimizi ve siz sevgili velilerimizi okulumuza bekliyoruz. Kayıtlarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.