31 Mart yerel seçimlerinde eski yol arkadaşı İYİ Parti’li Kürşat Engin Özcan’a 10 yıl yaptığı Nazilli Belediye Başkanlığı’nı kaptıran MHP’li Haluk Alıcık, sosyal medya paylaşımlarıyla ilçede fenomen hale geldi. Seçimlerin hemen ardından sokakla ve ilçe sakinleriyle olan bağını koparmayan Haluk Alıcık, düğün ve sünnet cemiyetlerinin yanı sıra yakınlarının ve arkadaşlarının çocuklarının doğum günlerine katıldığı fotoğrafları paylaşarak kendisine destek veren binlerce Nazillili ve partilisini bilgilendirmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara ziyaretleriyle ilçe için çalışmaya her zaman hazır olduğunun vurgusunu yapan eski başkan Haluk Alıcık, son günlerde ise Karacasu Belediyesi’ne yaptığı sık ziyaretlerle bilgi ve birikimini paylaşarak Başkan Zeki İnal’a ağabeylik yapıyor. Karacasu’da da evi bulunan Haluk Alıcık, esnaf odaları başkanlarını da ziyaret ederek ilçenin sorunlarından haberdar oluyor.

RABİA İŞARETİNİ BOZKURT İŞARETİNE ÇEVİRTTİ

Son olarak Salı günü paylaşım yapan Nazilli Belediyesi eski başkanı Haluk Alıcık, Bodrum'da balık avına çıktığı teknede çektiği video ile sevenlerini şaşırttı. Alıcık’ın paylaştığı videodaki; “Arkadaşlar, çok güzel bir hava, çok güzel bir ortam var. Arkadaşlarla ve dostlarla beraberiz. Havamız güzel, denizimiz güzel, kendimiz güzeliz. Allah günümüzü gün etsin inşallah. En kötü günümüz böyle olsun” sözlerini teknede bulunan arkadaşları ‘Amin’ diyerek desteklerken, kamerayı arkadaşlarına çevirmesinin ardından bazı arkadaşları ‘Rabia’ işareti yaparken, Alıcık’ın “Verin selamınızı” demesi üzerine ise teknede bulunan arkadaşları kameraya ‘Bozkurt’ işareti yaptı.

ALICIK DA BOZKURT İŞARETİ YAPTI

Öte yandan arkadaşlarının ardından 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak Nazilli Belediye Başkanı adayı gösterilen Haluk Alıcık da bozkurt işareti yaparak kameralara Millet İttifakı İstanbul Adayı olarak İstanbul seçimlerine giren Ekrem İmamoğlu'nun ‘Her şey güzel olacak’ sloganını söylemesi üzerine teknede bulunan arkadaşları başkanım canlı yayın mı yapıyorsunuz diyerek uyarmak istese de canlı yayında bulunan Alıcık’ın gülerek ‘olsun video yapıyorum’ demesi dikkat çekti. Videonun paylaşılmasının ardından Cumhur İttifakı’nı destekleyen AK Parti ve MHP’li bazı partililer tarafından Haluk Alıcık’a tepki gösterilirken, Millet İttifakı’nı destekleyen partili partisiz kişiler tarafından ise ‘Başkan doğru yolu buldu’ söylemlerine neden oldu.

Haber Videosu