Alınan bilgiye göre, Muammer Aksoy Mahallesi'ne 1 kilometre uzaklıktaki tarlada hareketsiz yatan 2 kişiyi gören vatandaşlar, sağlık ekipleri ile emniyet güçlerine haber verdi. Nazilli-Denizli karayoluna yaklaşık 1 kilometre mesafedeki tarla yolu kenarına gelen 112 sağlık ekipleri, 2 kişinin ölmüş olduğunu belirledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet ekipleri de olay yerini güvenlik çemberine aldı. Olay yerindeki 35 TAY 59 plakalı otomobil de incelenmek üzere muhafaza altına alındı.

KARDEŞ OLDUKLARI BELİRLENDİ

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinde, ölenlerin Erhan Herdem (26) ve Ercan Herdem (28) kardeşler olduğu belirlendi. Şahısların bıçak darbeleri ve pompalı tüfekle ateş edilerek öldürüldükleri tespit edildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

2 kardeşin ölüm haberini alıp olay yerine akın eden akrabaları, sinir krizleri geçirdi. Cesetler Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından önce Nazilli Devlet Hastanesi'ne, daha sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.  

ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

Öte yandan Nazilli Emniyet Müdürlüğü'nce cinayetini çözmek için özel ekip oluşturuldu. Hiçbir ayrıntıyı atlamamak için titiz çalışan ekiplerin bölgeye ulaşımı sağlayan yol kenarlarındaki işletmelre ait kamera kayıtlarını da inceleyeceği öğrenildi.