Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi bir düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereğince müracaat eden okullarda denetim yapıldı.  

SERTİFİKALARINI ALDILAR 

Denetlenen okullardan 100 üzerinden 90 ve üzeri puan alan Atatürk, Kayran Ortaokulları, Cengiz Topel, Çobanisa, Kayran, Pamukören İlkokulları, Mesleki Eğitim Merkezi, Horsunlu ve Pamukören Anaokulları ile Pamukören Anadolu Lisesi’nin idarecilerine düzenlenen programla sertifikaları verildi. Kuyucak Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ’ın da katılımı ile düzenlenen bir programla Kaymakam Yılmaz Kurt, idarecilere sertifikalarını takdim etti.  

KATILIMCILARA BİLGİ VERDİ 

Programda ayrıca Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Azizabat, Çobanisa, Taşoluk, Yeşildere ve Yukarı Yakacık İlkokulları ile Mesleki Eğitim Merkezi, Gencelli, Pamukören ve Taşoluk Ortaokulları ve Horsunlu Ortaokulu idarecileri Beslenme Dostu Okul sertifikalarını yine Kaymakam Yılmaz Kurt’un elinden aldı.   Programda konuşan Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ, katılımcıları beyaz bayrak ve beslenme dostu okul sertifikası konularında bilgilendirirken okulların idarecilerini tebrik etti.