Didim Belediyesince Altınkum Yalı Caddesi Aytepe Mevkisi'nde 8 metre büyüklüğünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının yer aldığı çalışmayı yakından inceleyen Atabay, daha sonra engellilerin denize girebilmelerine olanak sağlayacak çalışmayı de yerinde gördü.
  Başkan Atabay, ilk olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının yer aldığı çalışmayı yakından takip ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda yürümeye devam edeceklerini belirtti. Atabay, “Bizler tarihi güzelliklerimizin gelecek nesillere aktarılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni proje ve çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ENGELLİLER İÇİN PLAJ DÜZENLEMESİ

Altınkum’da engelli vatandaşların denize girebilmelerini sağlamak için plaj düzenleme çalışmaları da başladı. Konu ile ilgili bilgi veren Didim Belediye Başkan Atabay, “Engelli kardeşlerimizin hayatın her alanına dahil olmalarını istiyoruz. Bu kapsamda Altınkum’da onların denize rahat girebilmeleri için düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Onlar için Didim’i daha yaşanabilir bir hala getiriyoruz.” dedi.