Türkiye Güreş Federasyonu Güreş İl Temsilcisi Denizli Çameli 5. Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri yapıldı. Çameli İmamlar Er Meydanı'nda 14 kategoride toplam 270 pehlivan ve 20 başpehlivanın katılımı ile kıran kırana geçen güreş müsabakasına minik 1 boy kategorisinde katılan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün pehlivanı Nuri Ay, ilçeye üçüncülükle döndü.

PROTOKOL ORADAYDI 

Güreşleri, Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, çevre ilçe belediye başkanları ile yurti çi ve yurt dışından çok sayıda güreşsever izledi. Yaklaşık 20 hakem heyetinin görev yaptığı ve çok sayıda güreşçinin katıldığı müsabakalar şölen havasında kıyasıya bir mücadele içinde geçti.

ALTIN MADALYA FETHİYE’YE GİTTİ

Başpehlivanlık çeyrek final mücadelesinde 2015 ve 2017 yılları Kırkpınar Başpehlivanı Antalyalı İsmail Balaban, Fethiyeli Başpehlivan Ali Yanatma’ya mağlup oldu. Başpehlivanlık final maçında Ali Yanatma, Yalovalı Başpehlivan Semih Turgut'u yenerek 1'inci olurken, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'ün pehlivanı Nuri Ay, 3'üncülük elde etti. Pehlivan Ay, Başkan Ertürk’e ve Kuyucaklılara büyük gurur yaşattı.