Aydın'ın merkez ilçesi Efeler ve diğer ilçelerde, duvarlarda kullanılan Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun görsellerinin yanına, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boyayla içinde CHP, İYİ Parti ve HDP'nin isimlerinin yazılı olduğu kalp görselleri yapıldı. CHP ve İYİ Parti'nin HDP ile ittifak yaptığının iddia edildiği görsellere, CHP tepki gösterdi. Görsellerden Cumhur İttifakı'nı sorumlu tutan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, yapılanın korkaklık ve ucuzluk olduğunu söyledi.

"SEÇİMİ KAYBETME KORKUSU"

Yerel seçimler öncesinde Aydın'ın ilçelerinde, Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı gençlik kolları ile gönüllülerinin çalışmalar yaptığını belirten Güneri, "Bunların hepsi olağan ve olabilecek çalışmalar. Ancak Cumhur İttifakı'nın geceleri kendi yaptırdıkları kalıplarla spreyleme çalışması yaparak partimizi ve İYİ Parti'yi, HDP ile ittifak yapıyormuş gibi göstermesi, seçim kaybetme korkusundan başka bir şey değildir" dedi.

"CEVABINI MİSLİYLE VERECEĞİZ"

Millet İttifakı'nin CHP ve İYİ Parti'den oluştuğunu hatırlatan Güneri, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim kaybetme korkusu bu arkadaşları ucuz yalanlara ve iftira atmaya itmiştir. İş üretmeyenler, dedikodu ve yalan üretirler. Cumhur İttifakı, Aydın’da tam da bunu yapmaktadır. Eğer ki sokaklarda bu derece çirkin çalışmalar, iftiralar devam ederse, CHP Gençlik Örgütü de bunun cevabını sokakta misliyle verecektir. Rakiplerimizin bu denli çirkin saldırıları, Aydın’da seçimleri cumhuriyetçilerin, demokratların ve laik sosyal hukuk devletinden yana olanların şimdiden kazandığını ispatlamıştır."