Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi’nde yapılan toplantıda Aydın’da Cumhur İttifakı adaylarının desteklenmesiyle ilgili olarak sendika üyeleriyle istişare yapıldı. Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Aydın İl Başkanı Koray Güneş, toplantıya katılan Cumhur İttifakı’nın MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın’a destek sözü verdi.

“ALLAH YEREL SEÇİMLERİ KAZANDIRMAYI NASİP EYLESİN”

Toplantıdaki konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinin Aydın için hayırlara vesilen olmasını temenni eden Güneş, “Cumhur İttifakının Efeler’den başlayarak bütün ilçelerimizde ve büyükşehir başta başarıya ulaşmasını için burada bugün hep beraberiz. Allah önümüzdeki yerel seçimlerde kazandırmayı nasip eylesin” dedi. Ümmet Akın ve Cumhur İttifakı adaylarının gerek Aydın gerekse ülke genelindeki yerel seçimlerden zaferle çıkmaları için duacı olduklarını söyleyen Güneş, adaylara da başarılar diledi.

“İNSAN ODAKLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPACAĞIZ”

Aydın’da, Cumhur İttifakının büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazanmak zorunda olduğunu söyleyen Akın, “Aydın’da tüm kurum kuruluşlarda çalışıyorsunuz. Hakkınızı hukukunuzu almak ve sendikal haklarınızı kazanmanız için elinizden gelen herşeyi yapıyorsunuz ama kalkınamaz ve gelişemezsek, ekonomik olarak iyi bir yere gelebilmemiz mümkün değildir. O yüzden büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları çok önemlidir. Biz bu dönem Efeler’de ve büyükşehir belediye başkanlığında hedefimiz seçimleri kazanmaktır. Amacımız insan odaklı belediye başkanlığı yapmaktır. Aydın’da yaşayan insanlarımız için tasarlayıp, planlayıp, yaşanabilecek aydınlık modernler şehirler oluşturmamız gerekiyor. Biz Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımıza inandık, sizler de bizlere inandınız. Cumhur İttifakı olarak Aydın’da kazanmak zorundayız” dedi. 
Toplantıya, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Efeler İlçe Başkanı Amet Baskın ve yönetim kurulu üyeleri, Beyazay Derneği Aydın Şube Başkanı Demet Pilevneli, STK temsilcileri, sendika üyeleri ve davetliler katıldı. Toplantının ardından Ümmet Akın, salonda bulunan sendika üyeleriyle de bir süre sohbet ederek hal hatırlarını sordu. Sendika üyelerinden destek sözü alan Akın, Hizmet-İş Aydın İl Başkanı Güneş ve sendika üyelerine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.