Yıldız, memleketi Didim’de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Meandros Kafe'de gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Yıldız’ın yanı sıra CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İl Başkan Yardımcıları Okan Kılıç ve Serkan Doğan ile oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, spor kulüplerinin temsilcileri ile basın mensupları katıldı. CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da, “Önce istenen hayırlı bir seçim olması. Herkesin gönlünde aslan yatıyordur. Memleket için doğru dürüst olan ne varsa o olsun” dedi.

“BU SİSTEM BİZİ UÇURUMA GÖTÜRÜR”

Yıldız ise 24 Haziran seçiminin, normal bir seçim olmadığını belirterek, "Geçmişte bir referandum vardı. Demokrasiyi isteyenler birleştik, iyi bir çalışma yaptık ama tek şeyi unuttuk. YSK’yı unuttuk. Aslında o seçim bu seçim. 24 Haziran’da ya tek adam diyeceğiz, ya da demokrasi diyeceğiz. Tayyip Erdoğan ya da x bir adam meselesi değil. Bugün Erdoğan gider başkası gelir. Oraya kim oturursa diktatör olur. Tüm yetkileri tek adama veriyoruz. Kişiler üzerinden olaya bakmayalım. Kim gelirse bu yasa bizi uçuruma götürür. Bunu Irak’ta, Libya’da gördük. Bu sistem ABD ve Avrupa’da pişirilmiş bir sistem" diye konuştu.

"ÜLKE KÖTÜYE DOĞRU GİDİYOR"

Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer siz çocuklarınızın bir diktatör tarafından yönetilmesini istiyorsanız bir şeye demem. Mesele AKP, CHP ve MHP meselesi değil, mesele diktatörlük meselesi. Ülke çok kötüye doğru gidiyor. 2 yıldan beri ülkeyi tek adam yönetiyor. Anayasa ve meclis yok. İki yıldan beri neler değişti? Ülke kötüye, daha kötüye gitti. Ben ülkenin 5-10 yıllık değil 100 yıllık geleceğini düşünüyorum.”