Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 bir darbe de Isparta Davrazspor’dan yedi. Kepez mağlubiyeti sonrası görevine son verilen Teknik Direktör Ergun Ortakcı’nın boşluğunda takımı sahaya altyapı antrenörleri çıkarırken siyah beyazlılar, sahasında bu sezonun ilk mağlubiyetini aldı. 7. hafta karşılaşmasında sahaya farklı 11’le çıkan Efe, istekli başladığı karşılaşmada 33’üncü dakikada Ömer Faruk rakip futbolcu Ndiaye’yi ceza alanı içinde düşürdü. Isparta Davrazspor Emrah’ın kullandığı penaltı ile 1-0 öne geçti. Aydınspor 1923, 43’te ise Şükrü’nün rakibine yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla maça 10 kişi devam etti. İlk yarısı rakibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan maçta efe, ikinci yarı sahaya eksik çıkmanın dezavantajını yaşadı. İkinci yarı eksik oynamasına rağmen rakip kalede gol arayan Efe, cılız ataklardan yararlanamadı. Konuk ekip Isparta Davrazspor ise kontrataklarla ikinci golü aradı ve 89’da da Utkucan ile 2-0 öne geçti. Efe bu mağlubiyetle bu sezon sahasında ilk yenilgisini alırken taraftarını da üzüntüye boğdu.

 MAÇTAN DAKİKALAR

-32’de hızlı gelişen Isparta Davrazspor atağından Ömer Faruk ceza alanı içinde Ndiaye’yi düşürdü. Maçın hekem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Emrah’ın kullandığı penaltıda ise top ağlarla buluştu. -45+3’te Umutcan’ın kullnadığı kornerde ceza sahası içinde müsait pozisyonda Hasan Erdi’nin kafa vuruşu kaleci Tuğrul’da kaldı. -54’te Isparta Davrazspor’da Emrah’ın kullandığı kornerde Ndiaye’nin kafa vuruşu az farkla auta gitti. -89’da gelişen Isparta Davrazspor atağında güzel çalımlarıyla ceza sahası içine giren Utkucan yaptığı düzgün vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. STAT: Adnan Menderes HAKEMLER: Mustafa Yerli**, Atakan Tutan**, Doğukan Türkeş** AYDINSPOR 1923: Emrullah*, Hasan Erdi*, Rıfat**, Şükrü*, Cantürk*, Ömer Faruk* (Dk. 82 Yavuz?), Artun* (Dk. 59 Ramazan*), Berkay*, Umutcan*, Ufuk* (Dk. 46 Ömer*), Hakkı* TEKNİK DİREKTÖR: Recep Seçkin ISPARTA DAVRAZSPOR: Tuğrul**, Durmuş**, Hasan**, Furkan**, Emrah***, İlyas**, Mustafa Kemal** (Dk.89 Tayyip Mevlüt?), Ndiaye** (Dk. 66 Mahmut**), Fatih? (Dk. 13 Utkucan***), Gökhan**, Mehmetcan** TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Şimşek KIRMIZI KARTLAR: Dk. 43 Şükrü (Aydınspor 1923) SARI KARTLAR: Umutcan, Hasan Erdi, Ömer Faruk, Erol (Aydınspor 1923) Hasan, Tuğrul (Isparta Davrazspor) GOLLER: Dk. 33 Emrah (P), Dk. 89 Utkucan (Isparta Davrazspor)

MAÇTAN NOTLAR

-Kepez Belediyespor mağlubiyeti sonrası görevine son verilen Teknik Direktör Ergun Ortakcın’nın boşluğunda Isparta Davraz maçında teknik sorumlu olarak takımın başında altyapı antrenörlerinden Recep Seçkin çıktı. -Sezon başından bu yana sahaya takımın kaptanı olarak çıkan kaleci Emrullah bu maçta pazubandı Aydınlı Berkay’a devretti. -Transferin son günü takıma dahil olan defans oyuncusu Rıfat Merzifonluğu bu sezon ilk kez ilk 11’de sahaya çıktı. -Karşılaşmayı Aydın eski Belediye Başkanlarından Hüseyin Aksu, Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan ile protokol tribününden takip etti. -7. Hafta karşılaşmasında maçı yaklaşık bin kişi takip etti.