Karacasu Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen ve Divan Başkanlığı'nı Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Başkan Yardımcılığı'nı Karacasu Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç’in yaptığı Karacasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu'na, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, MHP İlçe Başkanı Gökhan Kurt, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Dinç, Karacasu İlçe Mal Müdürü Zekai Amaç,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aptullah Gölcük, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Yardımcısı İbrahim İren ve şoför esnafı katıldı.

15 YILDIR BAŞKAN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 2014, 2015, 2016, 2017 yılı faaliyet ve denetim raporu ile gelecek dönemin çalışma programı okundu. İlk kez 2002’de başkanlığa seçilen ve o tarihten bu yana aralıksız olarak bu görevini sürdüren Tuncer, 5. kez başkanlığa seçildi. Tuncer yaptığı konuşmada, yönetim kurulu olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Adnan Tuncer,  son dönemlerde şoför esnafının aleyhine ve lehine olan gelişmelerden bahsetti. Tuncer, “Sayın üyelerimiz bana duyduğunuz güven ve teveccüh için saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu dönemde de sizlere en iyi şekilde hizmet verebilmek için çalışacağım” diyerek konuşmasını sonlandırdı. 
  Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı da yaptığı konuşmada “Sayın divan, sayın üyeler, genel kurulun ilçemize hayırlı olmasını dilerim. İnşallah birlik, beraberlik içerisinde güzel günlere doğru yapabileceğimiz işler doğrultusunda her türlü hizmete hazır olduğumuzu söylemek isterim” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU

Başkan Adnan Tuncer ile birlikte yönetim kurulunda da herhangi bir değişiklik olmadı. Bekir Saydam, Kadir Kirez, Sezai Kocabıyık, Hüseyin Kesici, Süleyman Yılmaz, Ergün Kaptan’dan oluşan yönetim kurulu aynen korunurken, Denetim Kurulu da Mutlu Çakmak, Erhan Tarhan ve Hakan Kılınç’tan oluştu. Genel Kurul, oy verme işleminin ardından sona erdi.