Yönetimle ilk toplantısını yapan Türkmenoğlu, Millet İttifakı olarak Aydın Büyükşehir ve Efeler'de açık ara önde olduklarını söyledi. Ahmet Türkmenoğlu başkanlığında atanan İYİ Parti Efeler İlçe Yönetim Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda bir araya gelen yönetim, kendi içinde görev dağılımı yaptı. Görev dağılımı sonucu Mehmet Ali Çelik sekreter, Muhiddin Çetin sayman, Rahmi Aydın, Hüdai Yücel, Burhan Bozkurt, Bekir Ören, Nihat Bozkurt, Sevgi Ünal, Sedat Yıldız ve Beyhan Şişmek başkan yardımcısı oldu.

"SANDIĞA YANSIYACAK"

Toplantının ardından, açıklamalarda bulunan İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Türkmenoğlu, görev dağılımının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Teşkilat olarak Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay'ın etrafında kenetlendiklerini belirten Türkmenoğlu, "Seçimlerde başarılı olmak için meclis üyesi adaylarımızla birlikte sahada çalışıyoruz. Başkan adaylarımıza da gerekli desteği veriyoruz. Yaptığımız çalışmalarda, halkımızın teveccühünü ve sevgisini hissediyoruz. Bu durumun, seçimlerde sandığa yansıyacağına inanıyoruz" dedi. Türkmenoğlu, Millet İttifakı olarak Aydın Büyükşehir ve Efeler'de açık ara önde olduklarını sözlerine ekledi.

YÖNETİM KURULU

Yönetim kurulunda yer alan diğer isimler ise şöyle: "Fatma Alkan, Nevzat Yaşar, Sercan Tire, Hafize Julide Şahin, Sevim Çam, Murat Ağaçcıoğlu, Yüksel Dağ, Okan Görünmezoğlu, İsmail Özmen, Sevgi Kahya, Gülcan Sevinç Taner, Bülent Zülfü Ekinci, Nalan Esen, Barış Taşdemir, Beyhan Akpınar, Durmuş Ali Calayır, Mustafa Köseoğlu, Engin Sivrikaya, Ayfer Kıraç, Zekeriyya Danyal, Saffet Aydın, Emine Sancak, Levent Yiğit, Coşkun Gülcüoğlu, Burhan Meydaneri, Hatice Şenkal, Erkan Çelebi, Fatma Güler, Cemal Kırbaşoğlu, Asuman Köycü, Özkan Kaya, Yusuf Ziya Öztürk, Can Mert Edizsoy, Ahmet Ekşi, Ergün Kuncı, Erol Haşim, Yaşar Beytosun, Arzu Saçmacıoğlu, Mutlu Çelik, Firdevs Yeşil, Tahir Ünal, Akın Memiş, Ulkiya Avkan, Abdul Kadir Tilki, İhsan Aydoğdu ve Hüseyin Metin."