Olay, Nazilli'nin merkez mahallelerinden Yıldıztepe Mahallesi'ndeki 10 katlı Belediye  Konutlarında meydana geldi. 5'inci katındaki dairede oturan bir çocuk babası sınıf öğretmeni Ali Ekber Uçar, iddiaya göre eşiyle tartıştıktan sonra sinirlenerek mutfak penceresinden atladı. Uçar'ın apartmanın bahçesine düştüğünü gören komşuları yardıma koştu. Uçar için 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istenirken, yaklaşık 15 metreden düşerek ağır yaralanan Ali Ekber Uçar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda kırık olan ve iç kanama geçirdiği tespit edilen sınıf öğretmeni Uçar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlatırken, Ali Ekber Uçar'ın evinde ve düştüğü yerde inceleme yaptı. Polis, olay sırasında evde olduğu iddia edilen eşi Nilüfer Uçar'ın da bilgisine başvurdu. Olay sonrası sinir krizi geçiren acılı eş ambulansla hastaneye kaldırıldı.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI


Yaşanan intiharda ailevi kavganın olmadığını iddia eden bazı aile yakınları ise Ali Ekber Uçar'ın uzun süredir psikolojik sorunları olduğu ve intihara meyilli olduğu için ailecek tetikte olduklarını söyledi.