CHP, 2018 ve 2019 yılında gerçekleştirilecek olan yerel ve belediye seçimleri için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 3 Dönem içerisinde yapılan yerel seçimlerde birinci olduklarını ancak yaşanan sıkıntılardan dolayı hak ettikleri yere gelemediklerini aktaran CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, “Muhtemelen Aralık ayı içerisinde kongrelerimizi arkasından il kongemizi gerçekleştirip, 2018 ve 2019 yılında CHP örgütleri ile yöneticilerini yenilemiş olarak gireceğiz. Bu dönem Nazilli yerel seçimlerinde ve Belediye Başkanlığı seçimini biz alacağımız ve bu konuda da iddialıyız. Çünkü 3 dönemdir CHP hep birinci çıkmıştır. Çeşitli nedenlerden dolayı da yerel seçimlerde aday belirlemeyle ilgili sıkıntılardan dolayı da hak ettiği yeri bulamamıştır" diye konuştu.

“2018-2019 YILINDAKİ SEÇİMLERE HAZIRIZ”

İlçe kongresi çalışmalarına harılandıklarını kaydeden CHP Nazilli İlçe Başkanı Deveci, “Bu dönem yerel seçimlerde CHP Nazilli’de seçimi alarak fark atacak. Ve örgütlerimiz ile hazır haldeyiz. Delege seçimlerimizi yaptık, şimdi ilçe kongrelerimizi yapacağız. Türkiye genelinde CHP olarak 2018 ve 2019 yılında hem yerel hem de genel seçimlere hazır halde gireceğiz” dedi.

“REFERANDUMDA CHP REKOR SEVİYEDE OY ALDI” 

 
AK Parti’nin Nazilli’de büyük bir oy kaybı yaşayacağını ifade eden Başkan Deveci, “Öncelikle kendi oylarımızı arttıracağımız inancındayız. 16 Nisan ayında gerçekleştirilen referandumda CHP Nazilli yüzde 63-64 gibi rekor seviyede bir oy almıştır. Bu tamamen CHP’nin oyu değildir ama bu işin amiral gemisi lokomotifi CHP olmuştur. Ve dolayısı ile de bu tablo önümüzdeki hem yerel seçimlere hem de genel seçimlere yansıtacağımızı inanıyoruz” ifadelerini kullandı.