1. eleme turu, 25 grup merkezinde tek devre lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım, grup ikincileri arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takımla birlikte 2. eleme turunda yer almaya hak kazanacak. En iyi puan ve averaja sahip takımlar belirlenirken, müsabakalarda gösterilen kartlar ve alınan disiplin cezaları da belirleyici olacak. 2. ve 3. eleme turu müsabakaları tek maç eleme usulüne göre gerçekleştirilecek. Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 01.01.1999 - 31.12.2001 doğumlu lisanslı futbolcular yer alabiliyor. Müsabakalar 40'ar dakikalık 2 devre şeklinde, nizami sahalarda 5 numaralı top ile oynanacak. Takımlar, kadrolarında en fazla 7 yedek futbolcu bulundurabilecek ve 5 oyuncu değiştirme hakkına sahip olacak. Müsabakalar, hava koşulları ve saha uygunlukları dahilinde mümkün olduğunca akşamüstü saatlerinde oynanacak şekilde planlandı.

7 EYLÜL GENÇLİK MANİSA’DA


Şampiyonada Manisa Grubunda mücadele edecek olan 7 Eylül Gençlikspor Genç Kızlar Futbol Takımı’nın rakipleri, Horozkentspor, Soma Zaferspor, Manisa Gençlerbirliği ve Karşıyaka BESEM oldu. 7 Eylül Gençlikspor ilk maçını Horozkentspor ile oynayacak. Karşılaşma Çarşamba günü Manisa 8 Eylül Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak.

İNCİRLİOVA BELEDİYESPOR DENİZLİ’DE


Aydın'ı temsil edecek olan 3 takımdan biri olan İncirliova Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı ise Denizli Grubunda mücadele edecek. Genç Laleler’in rakipleri ise Denizli Gençlergücü, Konak Belediyespor, Manisa Esnafspor ve Elitspor oldu. İncirliova Belediyespor ilk maçını Manisa Esnafspor ile oynayacak. Karşılaşma Çarşamba günü İlbadi Stadı’nda saat 18’de başlayacak.

ORTAKLAR GSK AVANTAJLI


Aydın temsilcisi olan Ortaklar Gençlikspor, şampiyonada Aydın Grubu’nda mücadele edecek. Ortaklar GSK Genç Kızlar Futbol Takımı’nın gruptaki rakipleri, Alpler Gençlikspor, Turgutlu Belediyespor ve  Denizli Genç Ümitlerspor oldu. Ortaklar Gençlikspor ilk maçını Alpler Gençlikspor ile oynayacak. Karşılaşma Perşembe günü Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da saat 18.00’de başlayacak.