Nazilli’de bir süredir su, doğalgaz, internet buna benzer alt yapı çalışmaları yapılması ve kısa sürede bitirilmemesi vatandaşı isyan noktasına getirdi. Yıldıztepe, Yeşil ve Pınarbaşı mahalleleri ana cadde üzerlerinde yapılan alt yapı çalışmaları tamamlanırken, kazılan alanlar kapatılarak asfaltlanmadan bırakıldı. Bu kazılan alanların bir türlü tekrar asfalt yapılmamasından dolayı bölgede yaşayan vatandaşlar ve esnaflar tozdan ve araçlarının zarar görmesinden yetkililere sesini bir şekilde duyurmaya çalışıyor.

“EN DERİN SELAMLARIMI İLETİYORUM”


Duruma tepki gösteren Cumhur Uzunoğlu, yeni aldığı arabasının yollardan dolayı ön takımlarının değiştiğini söyledi. Uzun süredir yapılmayan yollar için kötü konuşan Cumhur Uzunoğlu, "1,5 yaşındaki arabanın ön amortisör takımının değişmesine sebep olan her kimse; bu yollara döşediğiniz borular, kazdığınız kuyular, açtığınız ve kapatmadığınız çukurlar, söktüğünüz taşlar için en derin selamlarımı iletiyorum. Anladınız siz. Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Belediyesi, AYDEM, ASKİ Genel Müdürlüğü Enerya, Turkcell Superonline kim sorumluysa hakkımızı helal etmiyoruz" ifadelerini kullandı.
  Cumhur Uzunoğlu, kendisinin bu çalışmalardan dolayı mağdur olduğunu, bunların nasıl çözülecekse bir an ön çözülmesini istedi. Yüzlerce vatandaşın aynı sebepten mağdur olduğunu kaydeden Uzunoğlu, "insana değer veriyorlarsa bir an önce bu yolları eski haline getirirler" dedi.