Taraftar Grubu, siyah beyazlı futbolcular ve teknik ekibe moral vermek amacıyla Yıldırım Demirören Spor Tesisleri'ne geldi. Burada taraftarlar Futbol Şubesi Sorumlusu Hakan Alıcık ve Menajer Orhan İbiş tarafından karşılandı.

TARAFTARLAR DOSTLUK VE KARDEŞLİĞE VURGU YAPTI

Antrenman öncesi futbolcularla buluşan taraftarlar, ‘Kapo’ lakaplı kaptan Zafer Özden’e, önemli olanın dostluk ve kardeşlik olduğunu vurguladı. Taraftarlar, play-off maçlarında başarılar dileyerek, “Destek için buradayız. Oyucularımız inşallah bizi mahcup etmeyecekler. Maçlar sonunda bizi ikinci lige taşıyacaklar. Geçmişte yaşanan olayları unutuyoruz. Önümüze bakıyoruz. Önemli olan dostluk ve kardeşlik. Maç esnasında her şey olabilir. Bundan sonrası inşallah iyi olacak. İkinci lig yolunda hepinizi destekliyoruz. Deplasmanda da arkanızdayız. Siz nereye giderseniz biz grup olarak oradayız. Biz pazara kadar değil, mezara kadar sizlerleyiz” ifadelerini kullandı.

“SEZON SONU KUPAYLA GELECEĞİZ”

Takımın taraftarlarla bütünleştiği zaman yapamayacakları hiçbir şeyin olmadığını dile getiren Nazilli Belediyespor Kaptanı Zafer Özden, “Biz de sizin gücünüzü arkamızda hissettiğimizde sahada güzel şeyler oluyor. Geçen hafta olanlara bir kaza diyelim. Bize de yakışmadı, size de yakışmadı. Camiamıza ve taraftarımıza play-off’ta alacağımız sonuçlarla layık olacağız. Sezon sonu kupayla geleceğiz” ifadelerini kullandı.

TEK EKSİK MERT ÇAPAR

Bu arada Nazilli Belediyespor play-off ilk karşılaşmasında deplasmanda karşılaşacağı Ergene Velimeşespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Dün sabah saatlerinde karayolu ile Tekirdağ Çorlu’ya giderek maç saatini beklemeye başlayan siyah beyazlılarda tek eksik kırmızı kart cezalısı Mert Çapar. Siyah İnciler play-off ilk karşılaşmasında deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşespor maçı hazırlıklarını, Çorlu Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen son ter antrenmanı ile tamamladı. Ergene Velimeşe Stadyumu'nda oynanacak olan ve orta hakemliğini Rize Bölgesinden B Klasman Hakemi Muhammet Ali Metoğlu’nun yapacağı karşılaşma yarın saat 16.30’da başlayacak.