Yavuz Söke'de, Esnaf Odası, Ticaret Odası, Genç İşadamları Derneği, Ziraat Odası ve Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Yavuz, ziyaretleri sırasında STK temsilcilerinin beklenti ve taleplerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

PARTİLİLER COŞKUYLA KARŞILADI

Yavuz, öğle saatlerinde AK Parti Söke İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi. Parti binasında çok sayıda partili tarafından coşkuyla karşılanan Yavuz, Türkiye'de 24 Haziran günü büyük bir tarih yazıldığını, bu tarihi yazan kadronun içinde olmaktan onur duyduğunu belirtti. Aydın’ın batısından 31 yıl sonra seçilen ilk milletvekili olmanın sorumluluğunun bilincinde olduğunu kaydeden Metin Yavuz, "Bugün sabahtan itibaren STK’ları ziyaret ediyoruz. Her bir STK’ya siyasi kimliklerini bir kenara bırakmalarını ve hizmete odaklanmaları gerektiğini söyledik. Artık rahatlıkla arayabilecekleri, ulaşabilecekleri, sıkıntıları olsa dükkanına gelebilecekleri bir vekilleri var. Artık fitneye fırsat vermeden Söke’de yapılması ve konuşulması gerekenleri konuşmalı ve yapmalıyız" dedi.

"HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLER"

24 Haziran'ın hemen ardından yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Metin Yavuz, "Yerel seçimler için hazırlıklarımız başladı. Biz aday belirlemelerini son dakikaya bırakma niyetinde değiliz. Elini taşın altına koyabilecek, projeleri olan, biraz çılgın arkadaşlarımız olacak. Söke ve tüm ilçe belediyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin sarı binasına AK Parti Bayrağı yakışır” ifadelerini kullandı.

ZİYARETLER SÜRECEK

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Söke'deki ziyaretlerinin ardından Germencik, İncirliova ve Didim parti teşkilatlarına da teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Yavuz, seçim sonrası gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceğini kaydetti.