AK Parti Aydın Milletvekili Erim, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Ustaoğlu’nu ziyaret etti. Aydın’da yapılacak yollarda ilgili Ustaoğlu ile görüşen Erim, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

"DAĞLARI DELİP İNSANLARIMIZI BİRLEŞTİRİYORUZ"

AK Parti olarak ulaşıma özel önem verdiklerini belirten Erim, “Dağları delip insanlarımızı birleştiriyoruz, bölünmüş yolların ne kadar gerekli olduğunu her geçen gün biraz daha anlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli vurguladığı 'Yol Medeniyettir' düsturundan hareketle, biz de göreve başladığımızdan bu yana bölgemizdeki yol ihtiyacını en hızlı şekilde karşılamak için özel bir çaba sarf ediyoruz. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Aydın'ımızda da ulaşılamayan hiçbir yer kalmasın, tüm hemşehrilerimiz en rahat şekilde seyahat etsin istiyoruz. Aydın’a 16 yılda 366 kilometre uzunluğunda bölünmüş yol yapılarak ulaşıma yaklaşık 2 milyar lira harcandı" diye konuştu.

OTOYOL İHALESİ 26 MART’TA 

Aydın’da yol yatırımlarının devam ettiğini dile getiren Erim, “Karpuzlu Milas’a 50 kilometre uzunluğunda bir yol yapıldı. Ancak 5 kilometre uzunluğundaki Labranda kesimi yapılmadığından bu yol kullanılamıyor. Labranda yolunun ihalesi Mart ayında yapılacak. Bu yolun yapılmasıyla hem Labranda Antik Kenti ön plana çıkacak, hem de Milas-Bodrum’a ulaşım bu yoldan sağlanacak. Diğer taraftan Ödemiş-Tire-Beydağı-Köşk-Çiftlik yolu iyileştirilecek. İlimiz için en önemli projelerden olan 165 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi de 26 Mart’ta gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.