Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Efeler diyarı Aydın'da vatandaşlarla bir araya geliyor. 5 Haziran Salı günü Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenecek mitingde seçmenlere seslenecek olan İnce, 24 Haziran erken seçimlerinde vatandaşlardan destek isteyecek. Bugüne kadar 30'a yakın il ve ilçede miting yapan İnce, Kars ve Van'ın ardından Aydın'da olacak. Öğle saatlerinde kente gelmesi beklenen Muharrem İnce, 18.00'de Atatürk Kent Meydanı'nda vatandaşlara hitap edecek. İnce aynı günün akşamında kentte düzenlenecek bir iftar programına katılacak.

"TÜRKİYE'Yİ BARIŞTIRACAĞIZ"

Son dönemde Türkiye'de ciddi bir kutuplaşma yaşandığına değinen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Muharrem İnce'nin bu ayrışmayı sonlandıracağını söyledi. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda adaylığı açıklanan İnce'nin doğu-batı demeden mitinglerini sürdürdüğünü kaydeden Çankır,"Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, Aydın'ımıza teşrif edecek ve halkımıza seslenecek. Partili, partisiz, 7'den 70'e her vatandaşımızı miting alanımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE HUZURA KAVUŞACAK"

"Memleketin huzura ihtiyacı var" diyen CHP İl Başkanı Çankır, "Özlenen bir Türkiye hasretine az bir süre kaldı. CHP iktidarında halkımız huzura kavuşacaktır. 5 Haziran'da Efeler diyarı Aydın'dan tüm yurda, 'Zafer bizimdir' mesajı göndereceğiz. Türkiye'nin ayrışmaya, kutuplaşmaya artık ayıracak vakti kalmadı. Ülkece toparlanmaya ihtiyacımız var, yeni bir enerjiye ihtiyacımız var. 25 Haziran sabahına umutla uyanmak istiyoruz" diye konuştu.