Aydın Amatör Süper Lig’den geçen sezon Birinci Amatör Küme’ye düşen Tepecik Tuğlaspor’u 2018-2019 sezonunda çalıştıracak antrenörü belli oldu. Geçen sezon takımı çalıştıran Antrenör Şakir Konyalı’nın takımdan ayrılarak Merkez Yeniköyspor ile anlaşmasının ardından antrenör arayışı içerisine giren kırmızı siyahlı yönetim, daha önce kulüpte görev yapan ve geçen sezon Merkez Yeniköyspor’u çalıştıran Antrenör Hakan Okut ile anlaşmaya vardı. Tuğlaspor’da 1. Amatör Küme şampiyonluğu yaşayan ve Amatör Süper Lig’de de kümede bırakan Antrenör Okut, iki sezon aradan sonra yuvaya geri döndü. Tuğlaspor Başkanı Ertan Kaya, başarılı teknik adam ile anlaşmaya vardıklarını açıklayarak yeni sezonda hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu söyledi.

“ÖNCELİĞİMİZ İÇ TRANSFER KARMAŞIKLIĞINI DÜZELTMEK”

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kaya, “Antrenör Hakan Okut yuvaya geri döndüğü için mutluyuz. Daha önce kulübümüzde görev yapan Hakan Okut hocamız ile 1. Amatör Küme’de şampiyonluk yaşadık ve Amatör Süper Lig’de de kalma başarısı gösterdik. Hedefimiz yine 1. Amatör Küme’de şampiyonluk. Başka bir hedef yok. Tuğlaspor yönetimi olarak tüm oyuncularımızla yola devam etme kararı aldık. Sadece Takım Kaptanımız Tolga Çomak’ı Aydınspor’a verdik. Ağustos’un ikinci haftasında antrenmanlara başlayacağız. Transfer görüşmesi yaptığımız 4-5 oyuncu var. İlk önceliğimiz iç transferdeki bu karmaşıklığı düzeltip yolumuza aynı kadro ile devam etmek” dedi.

KULÜPLERİ UYARDI

Hiç bir oyuncusunun başka bir kulübe gitmesini istemediğini kaydeden Başkan Kaya, “Bizim rızamız ve iznimiz olmadan oyuncularımızın başka kulüplerle transfer görüşmesi yapmasını uygun bulmuyoruz. Kulübümüzün birçok oyuncusuna başka kulüplerden kafa karıştıran teklifler yapıldığını duyuyoruz ve biliyoruz. Kulübün iznini alarak oyuncu ile görüşme yapılmasını tasvip ediyoruz. Bu işin etik olan yanı da budur. Sadece oyuncularımızla görüşüp kulübümüzü görmezden gelen kulüplere hiç bir şekilde oyuncu vermeyeceğiz. Çok istiyorlarsa Türkiye Futbol Federasyonu’na serbest kalma bedelini yatırarak oyuncularımızı alabilirler” diyerek kulüplere uyarılarda bulundu.