Erdoğan Toprak ile eşi Ece Güner Toprak'ı, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, ilçe yöneticileri ve partililer karşıladı.

OKURLARIYLA BULUŞTU

İlçe binasında gerçekleşen ziyaretin ardından Yazar Ece Güner Toprak, Yalı Caddesi'nde düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sona eren Yazarlar Festivali standında okurlarıyla buluştu. İmza töreni öncesinde konuşan Ece Güner Toprak, Didim’de olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip emek veren herkese teşekkür etti.
  CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ise eşinin kitabının Cumhurbaşkanlığı süreci sonrasında çıktığını belirterek kendisinin de kitabı imzalı şekilde alıp okuyacağını söyledi.
  Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise Didim’in bir kültür ve sanat şehri olduğunu belirterek ünlü isimleri de ilçede ağırladıklarını söyledi. Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini kaydeden Atabay, yaşanılan süreçleri hep birlikte aşacaklarını dile getirdi.

İLK KİTABI EŞİNE VERDİ

Konuşmaların ardından Yazar Ece Güner Toprak, ilk kitabını imzalayarak eşi Erdoğan Toprak’a verdi. Toprak daha sonra okurlarıyla bir araya geldi. Etkinlik kapsamında Başkan Atabay, katılımları için Ece Güner Toprak'a teşekkür plaketi takdim etti.