Kulüp binasında kulüp yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Altıntaş, sosyal medya üzerinden kulübe yöneltilen suçlamaların asılsız olduğunu dile getirdi. Altıntaş, “Denizli'de oynadığımız Kale maçı öncesi belediyeden otobüs talep ettiğimiz ancak belediyenin bu talebe olumsuz cevap verdiği şeklinde sosyal medyada yayınlanan asılsız haberlerden dolayı böyle bir açıklamada bulunmak ihtiyacı duyduk. Bu karalamalar sosyal medyada birçok kişi tarafından ve AK Parti İlçe Başkanı tarafından da paylaşılmıştır. Biz belediyeden böyle bir talepte bulunmadık ve bu konuyla ilgili başkanın da bilgisi olmadığını sanıyorum. Kaldı ki maçlara giderken araç ihtiyaçlarımızı bizler kulüpten talep ederiz ve duruma göre bazen arkadaşlarımız, bazen de belediye tarafından karşılanır. Örneğin Burdur maçına gidildiğinde araç talebimiz Necdet Yapı tarafından karşılanmıştır. Daha sonraki deplasman maçlarımızda ve Kuşadası maçında araç talebimiz Didim Belediyesi tarafından karşılanmıştır. Bizler bu konuda bir açıklama yaptık aslında, şayet bize sorulsaydı biz onları seve seve bilgilendirirdik” dedi.

“DENİZ BAŞKAN, ŞAHSİ KREDİ ÇEKEREK KULÜBE DESTEK OLDU”

Yerel seçim süreci nedeniyle Didim Belediyesine yönelik olarak kulüp üzerinden yapılan suçlamalara isyan eden Altıntaş, “Sosyal medyadaki açıklamalarımızın hemen arkasından yine ‘Belediye üzerinden dönen dolaplar, usulsüz yapılan harcamalar’ şeklinde yeni bir karalama kampanyasıyla karşı karşıya geldik. İlgili kişiye ulaşarak, 'Arkadaş şu dönen dolaplar, usulsüz harcamalar neyse söyle biz de bilelim. Ya da çık kamuoyuna açıkla biz de öğrenelim' dedik. Bunun dışında belediyenin sadece Didim Belediyespor’a para yardımı yaptığı, diğer takımlara bakılmadığı şeklinde açıklamalara yer verdiler. Oysa biz takım olarak bu sene belediyeden tek kuruş yardım almadık, giderlerimiz ve borçlarımız için toplamda 185 bin TL olan ihtiyacımızı Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kendi şahsına kredi kullanarak kulübe verdi. Elbette bu olayın belediye ile bir alakası söz konusu değildir. Deniz Bey bu parayı kendi cebinden vermiştir" diye konuştu.

“BİZİM ALNIMIZ AÇIKTIR”

Altıntaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun dışında tüm harcamalarımızı bizler arkadaşlarımızla bir araya gelerek kendi cebimizden yapmaktayız. Siyaset bizim işimiz değildir. Bizleri siyasete bulaştırarak seçim malzemesi yapmanın mantığını anlamak mümkün değil. Çamur at izi kalsın şeklindeki karalama kampanyalarını da şiddetle kınıyoruz. İlgili şahıslara da bir çift sözümüz var. Ellerinde belge, bilgi ne varsa çıkıp açıklasınlar Bizim alnımız açıktır.”