2 yıllık süreçte tüm ilçeleri ziyaret eden Akın, şimdi de mahallelere ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.  Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Akın’a ilçe başkanları eşlik ediyor. Sultanhisar'da ise Akın’a MHP İlçe Başkanı Tolga Burhaniye ve yönetimi eşlik ederken, ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. 
  Aydın’ın hak ettiği yerlere gelmesi için büyük bir mücadele vereceklerini ve bundan böyle ziyaretlerini daha da sıklaştıracaklarını dile getiren Akın, “Aydın’ın tüm ilçelerinde hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Birkaç ilçemizde ve mahallelerinde sabah namazı ile başladığımız programlarımızda gece geç saatlere kadar ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir dinleyerek çözümü noktasında elimizden geleni imkanlar dahilinde gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Unutmasınlar ki biz çözüm odaklı ve katılımcı planlama ile her ilçemizde aynı hizmeti vereceğiz ve Aydın’ı hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz” dedi.

"AYDIN DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT OLACAKTIR"

MHP İlçe Başkanı Tolga Burhaniye ise, "İlçemizde, Atça Mahallemizde ve ilçemize bağlı diğer mahallelerimizde Ümmet Başkanımıza gösterilen teveccüh bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımız ilçemize ve mahallelerimize bugüne kadar yapılan yatırımlardan memnun olmadıklarını bizleri gördükleri anda dile getiriyorlar. İnşallah Ümmet Akın Başkanımız önümüzdeki süreçte hemşehrilerimizin de takdiri ile Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda 17 ilçesiyle Aydın'ımız daha yaşanabilir bir kent olacaktır” diye konuştu.