Adnan Menderes Stadı 1 No'lu yan sahada toplanan Köprülüspor Takımı, Antrenör Bülent Dönmez gözetiminde sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde Köprülüspor’un yeni Kulüp Başkanı Hayrettin Dincil ve kulüp yöneticilerinden 2. Başkan Kasım Payza, Mustafa Bayraktar, Hüseyin Erbilge ve Ali İhsan Acun futbolcularla yeni sezona dair kısa süren bir konuşma yaptı. 
  Siyah-beyazlı ekipte yeni transferler de basına tanıtılırken, Köprülüspor’un bu sezon kadrosuna dahil ettiği oyunculardan Tepecik Tuğlaspor’dan transfer İlyas Dursun ve Aytaç Menderes, Aydın İdman Yurdu’ndan transfer Salih Demiray, DSİ Spor’dan Fırat Selçuk, Muğla Üniversitesi’nden Emin Atik, Kuyuluspor’dan Oğuzhan Alakaya, Acarlar Belediyespor’dan Ahmet Akgüller, Yılmazspor’dan İsmail Keleş ve Aydın Sportif'ten Özal Çelebi takımdaki mevcut oyuncularla tanışarak yönetim ile selamlaştı.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİNE AÇIK ÇEK

Antrenman öncesi yeni yönetim ile birlikte sahaya gelen kulüp başkanı Hayrettin Dincil, gazetecilere yaptığı açıklamada 3 transfer daha yapacaklarını belirterek, “Amatörde büyük paralar dönüyor ama biz alt yapıya önem vermek istiyoruz. Yaş ortalamamız 23. Birkaç ağabeylik yapacak arkadaşımız var. Altyapıdan A Takım'a da, Metehan Keser, Nedim Esenuluğ, Şevket Cucu, Kerem Karadeli, Güven Rıza Günay ve Atakan Dönmez dahil edildi. Gençlerimiz ile birlikte hedefimiz şampiyonluk. Biz oyuncularımıza büyük paralar ödemek yerine, ‘Şampiyon olun priminizi kendiniz belirleyin’ dedik. Alttan gelecek olan yeni nesillerin hedeflerini kendileri belirlemeleri için böyle yaptık. Futbolcularımıza her alanda sahip çıkıyoruz. Hastalıkta, sağlıkta iyi günde kötü günde her zaman yanlarında oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz” dedi. 
  Kurban Bayramı’nın ardından Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Merkez Yeniköyspor ve Tuğlaspor ile hazırlık maçı oynayacaklarını söyleyen Dincil, üçüncü hazırlık maçını kiminle oynayacaklarının henüz netleşmediğini belirtti. Dincil, yeni sezonda tüm spor camiasına başarılar diledi.