Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi, dördüncü gençlik şölenini gerçekleştirdi. Forum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen geleneksel şölene Özel Aydın Bilgi Eğitim Kurumları ortakları Gülsevin Çetinkaya, Argun Budanur ve Levent Dönmez'in yanı sıra öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı. Sahne alan öğrenciler, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Öğrencilerin sahne performansı, büyük beğeni topladı. Şarkılara eşlik eden veliler ve vatandaşlar da gönüllerince eğlendi.
Gençlik şöleninde konuşma yapan ortaklardan Argun Budanur, 19 Mayıs'ın 100'üncü yılına ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.
  Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşları ile 19 Mayıs 1919'da İstanbul'dan Bandırma Vapuru ile Samsun'a gitmemesi halinde Türkiye Cumhuriyeti'nin olmayacağını belirten Budanur, "Millet olarak vatanımız varsa ve üzerinde özgürce yaşayabiliyorsak bu, Atatürk ve atalarımız sayesindedir. Her şeyimizi onlara borçluyuz. Bütün dualarımız Atatürk ve atalarımızla. Kendilerini saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

TANITIM YAPILDI

4 yıldır 19 Mayıs'ı Aydın halkı ile kutladıklarını dile getiren Budanur, "Özel Aydın Bilgi Eğitim Kurumları olarak gençleri geleceğe hazırlıyoruz. Onların vatan ve Türklük bilincini daha yukarıya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlamda 19 Mayıs'ı öğrencilerimizin, halkımızla birlikte kutlaması bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı. Öte yandan Özel Aydın Bilgi Eğitim Kurumları, bünyesinde yer alan Anadolu Lisesi, Anaokulu ve Özel Öğretim Kursu'nun tanıtımını da yaptı.