Daha aktif ve sosyal bir yaşam için mahalleye hizmet edeceğine inandığını söyleyen 47 yaşındaki Sevim, mevcut muhtarın tekrar aday olmaması üzerine göreve talip olduğunu belirtti. Üniversite mezunu, 11 yıllık evli olan Ertaç Sevim, 10’un üzerindeki adaylardan bir tanesi olduğunu ve projeleriyle iddialı hazırlandığını ifade etti.

"HİZMETİ ÇOĞALTACAĞIZ"  

Meşrutiyet Mahallesi Muhtar Adayı Ertaç Sevim, “Çekişmeli bir seçim olacağını düşünüyorum. Aday sayısı çok fazla. Mevcut muhtar aday olmadığı için şu anda her adayın şansı yüksek görünüyor. Hem tecrübeli, hem de genç bir aza ekibi oluşturarak göreve talip olduk. Biz mahallemize verilen hizmeti çoğaltacağız. Sosyal aktiviteleri çoğaltıp mahalledeki sakinlerimizin birbiriyle kaynaşmasını ve birlik ve beraberliğin artırmasını sağlayacağız. Mahallemizin kabuğunu kıracağız. Biz deneyimli kişilerin muhtar olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden kendimize güveniyoruz ve göreve talibiz” ifadelerini kullandı.

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Yaklaşık 3 aydır seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Meşrutiyet Mahallesi Muhtar Adayı Ertaç Sevim, yaptığı açıklamada projelerinden bahsetti. Sevim, “Sokak hayvanlarına duyarlı ve korumacı olacağız. Çevreci bir insan olma bilinciyle mahalle sakinlerimizi de bu konuda bilinçlendirip daha temiz, daha güzel bir mahallede yaşamak için gerekli ne yapmamız lazımsa yapacağız. Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda etkinlikler, gezi turları gibi aktiviteler gerçekleştireceğiz. Muhtarlık adına bir web sitesi açıp muhtarlığımıza hem daha iyi bir kurumsallık sağlayacağız, hem de mahalle sakinlerimizin dilek, istek, şikayet ve bildiri ihtiyacını buradan karşılayacağız. Mahallelimizin de desteğini yanımıza alarak daha güzel ve daha aktif bir Meşrutiyet için elimizden geleni yapacağız” dedi.