Toplantıya 1993 yılından bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev yapan, bir dönem il başkanlığı görevini yürüten Kırca'nın yanı sıra, Saadet Partisi İlçe Başkanı Musa Muça, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. 
  Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Muça, "Nazilli Belediye Başkanı adayımız Kırca'dır. Bu bir dava, bu hiçbir zaman burçtan inmeyen bir bayrağın davası. Rabbim bizim bu davada ayaklarımızı sabit kılsın. Davamızın hak dava olduğunu anlatmaktan geri bırakmasın” dedi.

"HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Belediye Başkan Adayı Kırca ise, konuşmasına kendisini tanıtarak başladı. Kırca, “Nazilli’de 35 yıldır yaşıyorum. Aslen Malatyalıyım. 1993’ten bu yana bu teşkilatın içindeyim. Her kademesinde görev aldım. Sizlerin, büyüklerimizin sayesinde, güzel insanların arasında yetişerek bu durumlara geldim. Evliyim, 3 kız bir damat babasıyım. Benim bu yola, bu kutlu davaya girmeme sebep olan başta başkanım Musa Muça, ağabeylerim, büyüklerim, teşkilat arkadaşlarım, sokaktaki insanlar, eş, dost sağ olsunlar çok büyük destek verdi. Hepsinden Allah razı olsun. Elimizden geldiği kadar, çalışarak, çabalayarak, Nazilli’de Milli Görüş tarihinde belki hiç yaşanmamış bir seçim atmosferi yaşatmayı umut ediyoruz. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin. Bu seçimin Nazilli'mize, Aydın'ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

ADALETLİ BİR YÖNETİM HEDEFİ

Adaletli bir yönetim anlayışı benimseyeceğine işaret eden Kırca, şunları kaydetti: “Adaletli bir yönetim, belediyenin gelir giderini ayarlamak ve mümkünse kredi ve faizle iş yapmamak, belediyenin kaynaklarını doğru yerde kullanmak, israfı önlemek hedefimizdir. Biz ilk önce işe böyle başlarsak, kasamız da dolar, paramız da olur, hizmet de arkasından mutlaka gelir. Biz bunu ilk önce hedefliyoruz, bunun terbiyesini Milli Görüş’ten aldık. İşe böyle başlayacağız.”