Son 10 günlük bir süreçte taraftarın karşısına çıktıklarını söyleyen tecrübeli teknik direktör Yavuz İncedal, “Osmaniyespor karşısında 10 günlük bir süreçte, çalışan, hazırlanan ve 1 lig maçı oynayan bir takımdık. Tabii ki bunların hepsinin çok geç oluşması ister istemez yapmak istediklerimizi, yapacak olduklarımızı henüz ortaya koymadı” dedi. Zorlu sürece rağmen son bir hafta içinde takımla birlikte çalışan futbolcuların sahada koyduğu performansı beğenen İncedal, “Futbolcularım inanılmaz derece mücadele örneği verdiler. Böyle bir ortamda böyle mücadele etmek hem de puan almak bizim için sevindirici. Kendilerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 “DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”


Rakiplerden lige en az 2 buçuk ay gibi geç bir süreç içerisinde girdiklerini belirten Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Bu çok önemli bir olay. Hiçbir hazırlık çalışması ve taktiksel çalışmalar yapamadan bir futbol takımı için gerekli olan şeyleri yapamadan ligin içerisinde kendimizi bulduk. Böyle bir mücadeleyi vermek de puan almakta kolay bir iş değil. Tabii ki 5-6 hafta sonra takımımız daha da istenilen seviyeye gelecektir. Onu dışında taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Destek verdiler, takımı sahiplendiler. Bu takımın bu desteğe her zaman ihtiyacı var. Bizi de hem çalışmalarımızı hem de futbolcuları takıma kazandırmamızı daha da çabuklaştıracaktır” dedi.

“TAKIMIN YARISI 3 GÜNLÜK”


Son olarak 1 puanın bu şartlarda iyi bir sonuç olduğunu söyleyen İncedal, “Takımın yüzde 50’si de üç gün kala katılanlardan oluşuyor. Ömer, Ceyhun, Uğur, Habib gibi isimler takıma geç katılan oyuncular. Yani gerçekten kolay bir iş değil. Futbolcularımızın özverileri ve mücadeleleri de bu şartlarda takdire şayan. Bir futbol takımının lige hazırlanması bölümünün çok çok gerisinden geliyoruz. Ben hem taraftarlarımıza hem de camianın duyarlılığına çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın takımı sahiplenmesi ileri haftalar için takımın daha iyiye gitmesini sağlayacak” sözlerini kaydetti.