Pamukören Sosyal Tesisleri Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen programda yüzme yarışları ve çeşitli su gösterileri sergilendi. Kuyucak Kaymakamı Selami Işık ve Belediye Başkanı Metin Ertürk, kursiyerlere madalyalarını takıp okul çantası hediye etti.

SPORA TAM DESTEK

Programda konuşan Kaymakam Selami Işık, "Böyle güzel tesislerin bulunduğu bu yerde çocuklarımızın yüzme öğrenmesi ve ayrıca basketbol, voleybol, resim, müzik, kurslarına katılmaları, yaz tatillerini değerlendirmeleri açısından çok güzel bir etkinlik. İlçemizde yüzme sporunun yanında güreş, badminton, atletizm alanında da çok güzel başarılar yakalıyoruz. İnşallah nice başarılara imza atarız" dedi.

7'DEN 70'E HERKES YÜZMEYİ ÖĞRENECEK


Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ise yüzme sporu ve ilçedeki faaliyetler için şunları kaydetti: "10 yıldan bu yana açmış olduğumuz kurslar sayesinde Kuyucak’ta bütün çocuk ve gençlerimizin yüzme öğrenmesini hedefledik. Çocuklarımız hem eğlenerek, hem de bilimsel yüzme tekniklerini öğrenerek kendilerine olan öz güvenlerini arttırıyorlar. Ailelerinin gözleri arkada kalmadan çocukların havuza, denize güven içinde yüzme bilerek girmesini bu kurslar sayesinde sağlıyoruz. İlçe merkezimize önümüzdeki yıl kazandıracağımız ikinci havuzumuzla yediden yetmişe herkesi yüzme öğrenmeye davet edeceğiz. Kuyucak'ta yapımı devam eden sosyal tesislerimizde yüzme havuzumuzun yanı sıra gençlik merkezimiz, tenis kortlarımız, basketbol voleybol sahalarımız, kır düğün salonumuz, yürüyüş ve koşu alanlarımız, kütüphanemiz de olacak. Kuyucak’ımızın 36 mahallesinde de bu alanda güzel hizmetler yapıyoruz. Sporcularımızın ileride milli takımlarda olmasını bekliyoruz. Gençlerimizin başarısı için çalışmaya devam edeceğiz."