Alanya Belediyesinin ev sahipliğinde Galip Dere Plajında düzenlenen, Kuşadası Belediyespor'un da katıldığı şampiyonada, Modern Pentatlon Biathle-Triathle Ferdi Milli Takım Seçmesi ve Kulüpler Türkiye Kupası Yarışları yapıldı. Şampiyonada 623 sporcu mücadele etti.

GURUR YAŞATMAYA DEVAM ETTİLER

Triathle dalında Türkiye Şampiyonasına katılan Kuşadası Belediyespor Takımı, çalışmalarının meyvelerini almaya devam ediyor. Alanya’daki yarışlarda  Kuşadası Belediyespor, kızlarda Türkiye Şampiyonu, erkeklerde Türkiye 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza attı. Kulübün 7 sporcusunun ilk üç dereceye girmesiyle, Portekiz’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi Milli Takım sporcusu olarak temsil etme hakkı kazanıldı.

ELDE EDİLEN DERECELER

Kuşadası Belediyespor'un aldığı dereceler ise şu şekilde: "19 yaş altı erkekler Nurican Yaşar Türkiye 2.'si, 19 yaş altı kızlar Ceylin Şen Türkiye 2.'si, büyük kızlar İrem Su Yalçın Türkiye 2.'si, büyük kızlar İlkyaz Ayaz Türkiye 3.'sü, büyük erkekler Çağrı Yüksel Türkiye 1.'si, büyük erkekler Can Özcardı Türkiye 2.'si ve genç erkeklerde Gürhan Özkan Türkiye 3.'sü."        

RÜZGAR KIZLAR, EGE BÖLGE ŞAMPİYONASINDA YARIŞACAK

Öte yandan Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Düzenlenen “Türkiyenin En Hızlısı Yarışları” Aydın il yarışlarında Kuşadası Belediyesporlu atletler İrem Demiroğlu 2007 kategorisi 60 metre yarışında 1., Esma Atlı 2006 kategorisi 80 metre yarışında 2. olarak Ege Bölge Yarışları'nda Kuşadası’nı temsil etme hakkı kazandılar. Yarışma tarihinin daha sonra belirleneceği kaydedildi.