Nazilli Lara Restoran'da düzenlenen kahvaltı programına, Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Madran, Eğitim Bir-Sen Aydın İl Başkanı Tevfik Aksoy, il yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir-Sen Bozdoğan İlçe Başkanı Selçuk Emre, Bozdoğan'da görev yapan sendika üyeleri ile aileleri katıldı.

"GÖK KUBBENİN ALTINDA HEPİMİZ KARDEŞİZ"

Öğretmenler Günü'nü anmak üzere düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Eğitim Bir-Sen Bozdoğan İlçe Başkanı Selçuk Emre yaptı. 
  Emre, "2015 yılında almış olduğum Bozdoğan Eğitim Bir-Sen bayrağını gururla taşıyarak bu kutlu yürüyüşümüzü yetkili ve etkili sendika olarak daha da ileriye götürme gayretiyle her zaman sahada sizlerle birlikte olmak için gayret ettik ve edeceğiz. Okul ziyaretimiz, hazırlamış olduğumuz programlarımız, istişare toplantılarımız ile aramızdaki iletişimi ve dostluğu güçlendirmeye çalıştık. Esnaf indirimlerimiz, sosyal alanda düzenlemiş olduğumuz yardım kampanyaları, Anneler Günü gezimiz, ilimizde düzenlenen halı saha turnuvası ile sendikacılığı sadece sorun çözmek için değil sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda da çok yoğun olarak hizmet eden bir anlayışla yapmaya çalışıyoruz. 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminin ardından teşkilat olarak ilk andan itibaren başta genel başkanımız olmak üzere milletin iradesinden yana olduğumuzu haykırdık ve meydanları boş bırakmadık. Yapmış olduğumuz promosyon antlaşmasında yetkili sendika olarak ilçe milli eğitim müdürümüz ile koordineli bir çalışma yaparak rekor bir miktara imza attık. Masada da etkili olarak tüm eğitim çalışanlarımız için çok önemli bir antlaşmaya imza attık. Kurucu Genel Başkan'ımız Mehmet Akif İnan'ın da dediği gibi, 'Türkümüz dünyayı kardeş bilendir, gökleri insanın ortak tarlası' diyerek herkesi gök kubbenin altında beraber ve kardeş olarak gören bir düşünceyle Bozdoğan'da sizlerle çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnsanlık tarihinin en önemli ve en ölümsüz mesleğini icra eden siz değerli öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.  

"HER ZAMAN ÖĞRETMEN MERKEZLİ ÇALIŞIYORUZ"

Eğitim Bir Sen Aydın İl Başkanı Tevfik Aksoy da öğretmenlerin gününü kutlayarak, ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini ve bu önemli süreçte öğretmenler olarak kendilerine çok iş düştüğünü söyledi. Eğitim Bir-Sen'in her zaman öğretmen merkezli çalıştığını ifade eden Aksoy, 2017 yılı toplu sözleşmelerinde eğitimciler için önemli kazanımların altına imza attıklarını da sözlerine ekledi.