AK Parti’nin 24 Haziran erken seçimi milletvekili aday listesini değerlendiren Özmen, Aydın adaylarının teşkilat içerisinde memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

"BÖLGESEL DENGELERİ GÖZETEN BİR LİSTE OLDU"

Milletvekili adaylarının Aydın’ın tamamını kucaklayan bir özelliğe sahip olduğunu dile getiren Özmen, “Milletvekili adaylarımız Aydın'ımıza hayırlı, uğurlu olsun. Bölgesel dengeleri gözeten bir liste oldu. Önceki dönemlerde batı bölgesinin temsili noktasında eksiklik dile getiriliyordu. Bu durum gözetilerek teşkilatın beklentisi doğrultusunda bir listenin oluşturulduğunu görüyoruz. Söke, Didim ve Kuşadası’nı içine alan bölgede iş adamı Metin Yavuz’un bu dönemde listede olması bize önemli bir avantaj sağlayacaktır. Milletvekili adaylarımız teşkilat içerisinde memnuniyetle karşılandı” dedi.

"SARI, BİZE GÜÇ KATACAK"  

Özmen, 26. Dönem Aydın milletvekili olarak görev yapan ve bu dönemde aday gösterilmeyen Mehmet Erdem ile Abdurrahman Öz’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Denizli Alperen Ocakları eski Başkanı Ahmet Tarık Sarı’nın BBP kontenjanında 6. sırada yer aldığını dile getiren Özmen, “Milletvekili adaylarımızdan Ahmet Tarık Sarı ile görüşüp başarılar diledim. Kendisi de bizlerin çalışmalarında yer alarak bize güç katacak” diye konuştu.

HEDEF 6 MİLLETVEKİLİ 

AK Parti’yi Aydın’da birinci parti yapacaklarını dile getiren Özmen, “Seçim kampanyasının önemli bir zaman dilimi Ramazan ayına denk geliyor. İnşallah Ramazan'ın bereketiyle, hayrıyla Aydın’dan da güzel bir netice elde edeceğiz. Cumhur İttifakı’nın en iyi neticesini göstereceği illerden biri Aydın olacak. Bu bakımdan biz 24 Haziran’da Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde yüzde 50 artı 1 doğal hedef olarak koyduk. İkinci hedefimiz ise 8 milletvekilinin 6’sına Cumhur İttifakı olarak talibiz. Seçimler için teşkilat olarak yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bu çalışmalarının karşılığı olarak AK Parti’nin Aydın’da birinci parti olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. AK Parti Genel Merkezi tarafından miting planlamalarının yapıldığını belirten Özmen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan veya Başbakan Binali Yıldırım’ı Aydın’da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi.