31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Tekeli Mahallesi'nden iki belediye başkanı çıktı. Yaklaşık 130 hane ve 600 nüfusun yer aldığı mahalleden Nedim Kaplan Koçarlı Belediye Başkanlığı'na, Aytekin Kaya da İncirliova Belediye Başkanlığı'na seçildi. Mahalle halkı, Kaplan ve Kaya'nın seçim zaferini doyasıya kutladı.

"DEDELERİNİN EVLERİ BİRBİRİNE YAKINDI"

Kaya ve Kaplan'dan övgüyle bahseden Tekeli Mahallesi Muhtarı Yusuf Eskici, "Belediye Başkanlarımız Sayın Aytekin Kaya ve Sayın Nedim Kaplan'ın dedelerinin evleri, birbirine çok yakındı. Özellikle Nedim Bey’in çocukluğu mahallemizde geçti. Beraber bağa, bahçeye çok gittik, yemek yedik ve oyunlar oynardık. Kendisi son derece saygılı ve çalışkan bir çocuktu. Aytekin Bey’in babası evlendikten sonra, mahalleden ayrıldı. Çocukluk yıllarında Aytekin, İncirliova’dan dedesinin evine sık sık gelirdi. O da güzel ve kabiliyetli bir çocuktu. Bir ayağı sürekli mahalledeydi" dedi.

"BİRLİKTE AĞIRLAMAKTAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ"

Seçim akşamı, mahallesinde bayram havası estiğini ifade eden Eskici, "Mahallemiz çocuklarından hem Aytekin Kaya'nın, hem de Nedim Kaplan'ın belediye başkanı olması, bizi çok mutlu etti, gururlandırdı. Seçim akşamı, ‘mahallecek bayram ettik’ diyebiliriz. Her ikisinin de belediye başkanlığı görevini layıkıyla yapacağına, başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kendilerini birlikte, mahallemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız" diye konuştu.