Yeşilkent bölgesinde bulunan ve içerisinde hem ana bina, hem de bungalovların yer aldığı tesis, Morgül Holding bünyesine geçerek The Roxy Luxury Hotels adını aldı. Tesisin el değiştirmesi sebebiyle düzenlenen tanıtım kokteyline Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Morgül Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Morgül, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ali Uçar, çok sayıda davetli ile turizm sektörünün temsilcileri katıldı.

“KÖKLÜ BİR GRUBUZ”

Kokteylde konuşan Morgül Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Morgül, “Türkiye’nin ilk armatörlerden olan Karadenizli bir ailenin ikinci kuşak temsilcisiyim. Haliç grubu ailesi olarak denizlerde başlayan girişimcilik öyküsünü bugün turizmle devam ettiriyoruz. Aile olarak turizm alanında birçok yatırımlara imza atmış, köklü gelenekleri olan Türkiye’nin en büyük yatırımcı ailelerinden birisiyiz. İş hayatıma başladığım bu ilk grupta almış olduğumuz iş disiplini, gelenek ve görenekleri kendi kurucusu olduğum Morgül Holding bünyesinde sürdürmekteyim. Morgül Holding faaliyet gösterdiği turizm, inşaat ve eğitim sektörlerinde köklü geçmişinden güç alarak kaliteyi hedef edinmiştir, insana ve çevreye değer veren kurum olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Faaliyet alanında bulunduğumuz turizm sektöründe 25 yılı aşkın tecrübeyle kendini bilen, mantıklı ve ülkenin ekonomik şartlar doğrultusunda teknolojik gelişmeleri yakından takip eden bir kurumuz. Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde sağlam adımlar ile mevcut otel sayısını arttırarak sektörde daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyoruz. turizm, inşaat ve eğitim sektörlerinde güvenilirliğiyle kabul görmüş markalarımızın arasına, The Roxy markasını katarak başarısını devam ettirip yeniliklerin öncüsü olmak ilkelerimizin arasındadır” dedi.

“DİKKATLERİ DİDİM’E ÇEKECEĞİZ”

Didim’in zengin tarihi ve kültürel dokusuyla, altın renkli plajlarıyla önemli tatil beldelerinden birisi olduğunu belirten Morgül, “Bünyemizde The Roxy Luxury Moon, The Roxy Luxury Nature ve The Roxy Luxury Spa olmak üzere hizmet veren 3 adet 5 yıldızlı, bir adet 4 yıldızlı tesislerimizle toplamda bin 60 oda ve 820 personel ile bölgenin lider grubu olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Bu tesisler 1 Ocak 2019 itibariyle 10 yıl süreyle Morgül Gruba katılmıştır. Kaliteli ve farklı hizmet anlayışımızla Didim bölgesindeki dikkatleri bölgeye çekeceğimize eminiz. Çıktığımız bu yolda bize destek veren ve emeği geçenlerle birlikte Didim’i daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Morgül Grubu olarak büyümemize katkı sağlayan iş ortaklarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmanın ardından müzik eşliğinde davetlilere ikramlarda bulunuldu.