Aydın’daki çalışmalarına ilçelerde devam eden Sezgin, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Halil Başaran, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Didim esnaflarını ziyaret etti. Çalışmalar esnasında vatandaşlarla sık sık sohbet eden Sezgin, İYİ Parti’ye olan inancın her geçen gün arttığını söyledi.

ÖNEMLİ İDDİALARLA ORTAYA ÇIKTIK

Siyasette artık oyuncu olmanın ötesinde İYİ Parti’nin oyun kurucu konuma geldiğini söyleyen Sezgin, “Seçimlerin erkene alınması bir ölçüde iktidarın ülkeyi getirdiği ekonomik kriz noktası ise, diğeri İYİ Parti’nin büyümesinden, güçlenmesinden, kazandığı ivmeden duyulan endişedir. Biz önemli iddialarla ortaya çıktık. Vatandaşımızın lehine çok önemli hedeflerimiz mevcut ve bunları gerçekleştirme kapasitesine de sahibiz” dedi.

“ÖNEMLİ ORANDA OY ALACAĞIZ” 

Türkiye’nin en önemli sorununun demokrasi, özgürlükler ve hukukun üstünlüğü meselesi olduğunu ifade eden Sezgin, “Biz her şeyden önce bunu düzeltmeyi amaçlıyoruz. Bunun onarılmasını ve Türkiye’nin önce normalleşmesini sonra da demokrasinin ve hukuk devleti yapısının güçlendirilmesini amaçlıyoruz. Türkiye’nin geleceği konusunda da umut doluyuz. Bu umudumuzu besleyen kadrolarımız ve her şeyden önce bu umudumuzu besleyen vatandaşlarımız var. Vatandaşlarımızla kurduğumuz bu kuvvetli bağ neticesinde hem siyaseten, hem de yönetim anlayışı olarak en iyi neticeleri alacağımıza güvenim tam” diye konuştu.

ESNAF TEMSİLCİLERİNE ZİYARET

Sezgin ve İYİ Parti Didim İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul'u ziyaret ederek esnafların durumu hakkında bilgiler aldı. Sezgin, İYİ Parti'nin esnafa nefes aldıracak politikalarını aktardı.

SEZGİN’E ZEYTİNYAĞI HEDİYESİ

Sezgin ve partililer daha sonra Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Özdemir'i ziyaret etti. Çiftçinin ve bölgedeki tarım faaliyetlerinin durumu ile jeotermal santrallerin denetimsizliğinin çevreye verdiği zararların konuşulduğu ziyarette Özdemir, bin yıllık zeytin ağacından elde edilen zeytinyağını Sezgin'e hediye etti. Sezgin ve partililer daha sonra Didim Cemevini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin İlhan'la yapılan görüşmenin ardından Sezgin, Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilcisi Sefer Tatar ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. STK ziyaretlerinden sonra Sezgin ile beraberindeki partililer esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü.