Kuşadası Ege ve Anadolu Romanları Dernekleri Federasyonu, Kuşadası Esnaf Odası Başkanlığı, Kuşadası Devlet Hastanesi, Kuşadası Belediyesi Hüseyin Can Vakfı ve Kuşadası Belediyesi iş birliğinde yapılan toplu sünnet şölenine Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Ege ve Anadolu Romanları Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Yükçü, İstanbul Şişli Belediyesi Romanlar Danışmanı Metin Salih Şentürk, İzmir Çağdaş Romanlar Derneği Başkanı Tahir Keser, meclis üueleri ve vatandaşlar katıldı.

 TARIK MENGÜÇ RENK KATTI

 2 gün süren sünnet şöleninde Tepe mahallesinde roman gelenek ve göreneklerine göre kına gecesi düzenlendi, Ada Kültür Merkezinde düzenlenen sünnet şöleninde çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlenme olanağı buldu. Roman şarkıcı Tarık Mengüç’ün şarkıları ile renk kattığı gece de eğlence tavan yaptı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mengüç, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. Çocuklar bir yandan palyaçolarla, eğlenirken patlamış mısır ve pamuk helvanın tadına bakmayı da ihmal etmediler.

 KAYALI'DAN SÜNNET ÇOCUKLARINA ALTIN

Belediye Başkanı Özer Kayalı,  herkesi tek tek kutlayarak 42 sünnet çocuğuna altın hediye etti. Çocuklarla harmandalı oynayan Kayalı, çocukların yarının umudu olduğunu, insanların arasındaki diyaloğun artması gerektiğini, birbirlerimizi ötelemeden birlik beraberlik içerisinde olmak gerektiğini söyledi. destek veren herkese teşekkür etti.