Aydın genelinde bulunan oda ve borsalardan seçilen icra komitesi üyeleri, Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu başkan ve başkan yardımcılarının seçimini gerçekleştirdi. Aydın Ticaret Borsasının temsilcisi Esen Türker ve Didim Ticaret Odası temsilcisi Nuran Aslan’ın aday olduğu seçimlerde, koordinatör olan Ticaret Borsasına sağlanan ilave iki üyelik kontenjanındaki avantajla Esen Türker 9’a 8 oy oranı ile seçimleri kazandı. Genç Girişimciler Kurulunun icra komitesi başkanlık seçimleri Aydın Sanayi Odası meclis salonunda gerçekleştirildi. Yapılan seçimler sonucunda İl İcra Komitesi Başkanı Hilmi Duruoğlu olurken, Başkan Yardımcılığına Mustafa Aytar, Hasan Yavuz, Anıl Kösehancı, Kaan Çalışkan, Caner İnceoğlu ve İsmail Okan Günaydın seçildi.

ERBAŞ, TEBRİK ETTİ

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş da, seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu. Erbaş, “TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kuruluna aday olan arkadaşımız bu dar zamanda, 1 günlük sürede çok güzel bir çalışma ortaya koymuştur. Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin tamamını gezmek ve kendini tanıtmak imkanı bulamamıştır. Koordinatör olmasından dolayı Aydın Ticaret Borsasına sağlanan kontenjanla kurulda yer alan iki yöneticinin oyunu almak zaten imkansızdı. Odamız meclis üyesi ve Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimizin tam desteği ile bu yarışı kazanılmış olarak görüyorum. Çünkü kurul üyelerinin 13 oyundan 8’ini alarak çoğunluğu yakalaması adayımız ve Didim Ticaret Odası adına gurur verici olmuştur. Bu vesile ile Esen hanımın yeni döneminin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

"DİDİM AYDIN'IN DÜNYAYA AÇILAN YÜZÜDÜR"

Başkan Yardımcılığına seçilen Oda Temsilcisi Caner İnceoğlu ise, “Bilindiği üzere TOBB Aydın İl Genç Girişimciler Kurulu icra komitesinde Didim Ticaret Odasını temsil hakkı, yapılan seçimle Didim Kurul Başkanı olarak bana ve Naim Gökdemir arkadaşımıza verildi. Aydın’da yapılan seçim ve varılan ortak mutabakat sonucu il icra kurulumuzda başkan yardımcılığı görevini de almış olduk. Gelişen süreçte Aydın'ı Didim’siz, Didim’i Aydınsız düşünmek imkansız. Bu bağlamda aradaki bağların kuvvetlenmesi, çalışmaların sürdürülebilir olması ve sonuçta Didim’in ticari mecrada boy gösterebilmesi adına tüm çalışmaları 4 yıllık görev süremiz boyunca layığı ile yapmaya özen göstereceğiz. Didim Aydın’ın Dünyaya açılan yüzüdür, bunu her mecrada dikte edeceğiz. Herkese saygılar sunuyor ve teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.