Nazili Belediye Başkanı İYİ Parti’li Kürşat Engin Özcan, belediyeye ait Hangar Kafe Restaurant'ta 82 mahalle muhtarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Başkan Kürşat Engin Özcan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa CHP İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli Belediye Meclis üyeleri ve 82 mahalle muhtarı katıldı. Başkan Özcan, muhtarları kapıda karşılayarak hepsiyle teker teker tokalaşırken, kahvaltı esnasında masaları gezerek muhtarlarla sohbet etti.

“BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

"Seçim bitti, artık hizmet zamanı" diyerek muhtarlara hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Kürşat Engin Özcan, "Bugünkü toplantımızda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da aramızda olmak istiyordu fakat programlar nedeniyle dahil olamadı. Bir sonraki toplantımızda o da bize katılacak. Nazilli'de Bozyurt Mahallesi ile Derebaşı Mahallesi muhtarlık seçimleri iptal edildi. Bu iki mahallemizde seçimler yenilenecek ancak bizler için seçim bitti. Artık hizmet zamanı. Çıktığımız yolda eksiklerimizi tamamlayacağız, birlikte çözüm üreteceğiz" dedi.

"NAZİLLİ TARİHİNE GEÇMEK İSTİYORUZ"

Özcan, yapılacak hizmetlerle Nazilli’nin tarihine geçmek istediklerini belirtti. Özcan, “Herkese kapımız açık. Kenti ortak akılla yönetmek istiyoruz. Yerel seçimlerde Nazilli'yi yönetmek adına bizlere destek olan herkesle bir araya gelmeye çalışıyoruz. 'Memleketi birlikte yöneteceğiz' demiştik. Şimdiye kadar bunu gerçekleştirdik. Bundan sonra da Nazilli'yi muhtarlarımız, STK'larımız ve vatandaşlarımız ile yöneteceğiz. Yapacağımız hizmetlerle Nazilli tarihine geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.