Nazilli’de engelliler için yaptığı çalışmalarla örnek olan NAZENDER, Kurban Bayramı'nda da durmayacak. Ramazan Bayramı'nda 120 gıda paketi dağıtan NAZENDER, Kurban Bayramı'nda, yardımseverlerin bağışladığı kurbanlıkları keserek ihtiyaç sahibi engellilere dağıtacak.

"İHTİYAÇ SAHİBİ ENGELLİLERE EL UZATACAĞIZ" 

Bağışlar sayesinde bu bayramda da ihtiyaç sahibi engellilere ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı, “NAZENDER olarak Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahibi engellilere el uzatacağız. Ramazan ayında 120 paket gıda yardımı yapmıştık. Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahibi engelliler için hayırsever 2 teyzemizin derneğimize bağışladığı 2 koyunu kesip dağıtacağız. Kurbanlıkları kendim kesip belirlediğimiz ihtiyaç sahibi engellilere dağıtacağım. Bize güvenip hayır işlerinde destek olan halkımıza çok teşekkür ederiz" diye konuştu. 
  Yazıcı, Kurban Bayramı öncesinde duyarlı vatandaşların bağışlarını beklediklerini, ne kadar çok bağış olursa, o kadar çok engelli vatandaşa ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.