Ramazan ayının ilk gününde Nazillili vatandaşlar 23 Nisan Parkı'nda birlik ve beraberlik içerisinde iftarını açtı. İftar yemeğine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başkan Yardımcıları Mert Öreroğlu ve Kadir Mutlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır katıldı. Vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından verilen iftar yemeğine yoğun ilgi gösterdi. Yemek tezgahının başına geçen Başkan Kürşat Engin Özcan ve beraberindekiler yemekleri kendi elleriyle vatandaşa dağıttı.

“MUTLULUĞU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Ramazan ayını birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Birlikteyiz. Birlikte olmak gerçekten güzel bir duygu. Nazilli’mizin özlediği bir duygu. Ramazan insanların birbirlerinin hallerinden anladığı, tokun açın, açın tokun halinden anladığı bir zaman. Bunu Aydın Büyükşehir Belediyesiyle birlikte, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte burada beraberce yaşıyoruz. Bu birlikteliği göstermek de bizim için büyük bir kıvanç oldu. İlk başta nasıl birlikte başladıysak sonuna kadar da birlikte götüreceğiz. Bu birliktelikten milletimiz mutlu olacak, kazançlı çıkacaktır. Ramazan’ımız vatana, millete hayırlı, uğurlu olsun. Allah ibadetimizi kabul etsin” ifadelerini kullandı.

“BİRLİK, DİRLİK VE BEREKET GETİRECEK”

“Daha güzel günler Aydın ve Nazilli için olacak” diyen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, “Bugün rahmetin ve bereketin tarafından bolca indiği Allah tarafından kullarına bağışlandığı mübarek Ramazan ayının birinci günündeyiz. Bugün uzun ömürlü yaşayan insanların, güzel Nazilli’nin güzel insanlarıyla iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun güzel bir yanı da buranın Şehri Emini Kürşat Engin Özcan ve yardımcılarıyla yemeğimize icabet etmesi, gelmesi, vatandaşla birlik olması kendilerinin de bahsettiği gibi inşallah birlik, dirlik ve bereket getirecek. Daha güzel günler Aydın ve Nazilli için olacak. Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin” dedi. İftar yemeğinin ardından kurulan sahnede Ramazan etkinlikleri gerçekleştirildi.