Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İl Sekreteri Okan Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle birlikte Yalıköy Mahallesine çıkarma yaptı. Başkan Atabay ve ekibini Yalıköy Muhtarı Fahri Yalçın ile mahalle sakinleri karşıladı.

“ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK”

Başkan Atabay, görev süresi içerisinde Didim’in her mahallesine eşit hizmeti vermeye gayret ettiklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını ifade ederek, yıllardır hizmet edilmeyen Yalıköy’ü ise bu dönem hizmetle buluşturduklarını söyledi. Başkan Atabay, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte başta Yalıköy olmak üzere köyden mahalleye dönüşen yerlerin altyapı çalışmalarının başlatılacağını belirtti. Atabay, Muhtar Yalçın’ın mahalle sakinlerinin her türlü isteğini kendisine ilettiğini belirterek, “Muhtarım geçen dönem 750 oyla seçimi kazandığını öğrendim. Biz de en az o kadar sizlerden oy bekliyoruz” diye konuştu.

PARK İSTEDİLER

Mahalle sakinleri yol, kaldırım ve mahallenin ana girişleri noktasında yapılan hizmetler için Başkan Atabay’a teşekkür ederken, mahalle içerisinde modern bir park talebinde bulundular. Başkan Atabay da park için söz vererek, parkın korunması görevini mahalle sakinlerine bıraktı. Toplantının sonunda Atabay çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.