PFDK, maçın ardından çıkan olaylar nedeniyle Nazilli Belediyespor’a verilen cezaları açıkladı. Nazilli Belediyespor’a 1 maç seyircisiz oynama ve toplamda 17 bin 500 para cezası verildi. Antrenör İsmail Kaba 7, futbolcu Taylan Özgün ise 5 resmi maçtan men cezası aldı.

1 MAÇ SEYİRCİSİZ

Taraftarın neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın bu sezon 7’nci kez gerçekleşmesi nedeniyle Nazilli Belediyespor'a 1 maç seyircisiz oynama ve 6 bin TL para cezası verildi. Siyah İnciler, taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 bin 500 TL, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle 9 bin TL ceza aldı. Naz Naz toplamda 17 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı.

KABA VE ÖZGÜN'E CEZA

Nazilli Belediyesporlu antrenör İsmail Kaba, rakip takım sporcularına yönelik hakareti ve saldırısı nedeniyle 7 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağının yanı sıra 3 bin TL para cezası aldı. Erzin Belediyesporlu futbolcuya tekme atan Taylan Özgün, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 5 resmi müsabakadan men ve bin 500 TL para cezasına çarptırıldı.