Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları, 'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısı' düzenledi. Efeler'deki Turistik Park'ta, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya, CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Eski Milletvekili Fatih Atay, İl Başkanı Ali Çankır, Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.
 

“PARTİMİZİN İKTİDARI İÇİN BİZ HAZIRIZ” 

Kahvaltıya katılan partililerine teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, yaptığı konuşmada, “Hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu ve ülkemizin tek adam rejiminden tekrar parlamenter sisteme geçeceği 24 Haziran genel seçimlerine çok az bir süre kaldı. Partimizin iktidar yürüyüşü, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce tarafından başlatıldı. Kadın Kolları olarak, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ anlayışıyla seçim startı ile birlikte seferberlik ilan ettik. Tıpkı kurtuluş yıllarında olduğu gibi 25 Haziran gününe kadar gece gündüz demeden, hiçbir mazeret göstermeden çalışmak zorundayız. Cumhurbaşkanı adayımız, ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu topraklarda sarayın saltanatını yıkmak, demokrasiyi yeniden egemen kılmak, aydınlık sabahlara huzurla uyanmak ve çocuklarımıza, gençlerimize, geleceğimize sahip çıkmak için sözümüz var. Partimizin iktidarı için biz hazırız. Gün birlik olma günüdür ve birbirimizden güç alarak kenetlenme günüdür” dedi.

“VAR, YOK DEMEDEN HER YERDE ÇALIŞACAĞIZ”

Milletvekili Baydar da konuşmasında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, iki kurultayda kendisine rakip olan ve anketlerde en yüksek oyu alan Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı adayı göstererek AK Parti yönetimine karşı olan tüm güçleri bir platformda toplamayı başardığını belirtti. Baydar, “Seçimler için önümüzde 50 günden daha az bir süreç var. Parti içerisinde rekabet, küskünlük, dargınlıklar tabi ki olur. Partinin, siyasetin tabiatında bu var. Ama bundan sonraki süreçte el ele tutuşma, beraber olma, Aydın'ın en ince ayrıntısına kadar siyaset yapma ve kendi politikalarımızı anlatma zamanıdır. 25 Haziran'da, 24 Haziran gecesinde mutlu olmak istiyoruz. Hep beraber el birliğiyle çalışacağız. 21 Mayıs'tan itibaren de milletvekili adaylarımız netleşecek. Ondan sonraki süreçte 35 günlük bir dönem kalıyor. Ama biz bugünden itibaren seçimlere kadar canımızı dişimize takarak, var yok demeden her yerde çalışacağız. Bunu yapmak zorundayız" diye konuştu.

“AYDIN'IN YENİLMEZ ARMADASI OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ”

24 Haziran’a kadar parti teşkilatları ile yoğun bir çalışma sistemi ile içinde çalışacaklarını dile getiren Baydar, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Türkiye'nin yönetilemediğini anlatacağız. Biz sadece kendi partimizin Cumhurbaşkanını değil, Türkiye'deki 80 milyonun Cumhurbaşkanı adayını gösterdiğimizi, herkesi kucaklayacağımızı ve herkesin bu çatı altında yeri olduğunu anlatacağız ve ardından politikalarımızı da sıralayacağız. Cumhurbaşkanı adayımız 24 Haziran’a kadar olan süreç için seferberlik ilan etti. Bu seferberliği en detaylı yapacak olan kadın ve gençlik kollarımız, il ve ilçe örgütlerimiz. Hep beraber, süreç daha da netleştiği andan itibaren oturacağız karar vereceğiz. Bu süreçte Aydın'da yapılan bütün seçimlerin sonucunda birinciliğimizi kimseye kaptırmadığımızı, açık ara önde olduğumuzu ve Aydın'ın yenilmez armadası olduğumuzu göstereceğiz. Buna inanıyoruz." 

İNCE, AYDIN’DA MİTİNG YAPACAK

İnce'den Aydın’da da miting yapma sözü aldığını belirten Baydar, "Cumhurbaşkanı adayımızın bana da sözü var, Aydın'da da miting yapacak. Aydın adına kendisinden bu sözü aldım. Burada mitingimizi gerçekleştireceğiz. Biz de Cumhurbaşkanı adayımızı en iyi şekilde karşılayıp Aydın'a yakışan bir mitingi hep birlikte yapacağız" dedi. 
  Konuşmaların ardından, kahvaltılarını yapan partililer, sohbet ederek hoşça vakit geçirdi.