Aydın Amatör Süper Lig takımlarından İncirliova Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynadığı Karpuzlu Belediyespor maçının dönüş yolunda trafik kazası geçirmişti. Çine Devlet Hastanesi'nin yanı sıra Efeler'de Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastenesi’ne kaldırılan yaralı futbolcular ile yöneticileri, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanı Baki Aslantaş yalnız bırakmadı.

SPOR CAMİASI AKIN ETTİ

Kaza haberini alan spor camiasından birçok isim hastanelere akın etti. Futbolcuların yakınları, spor camiasından antrenörler, kulüp yöneticileri ve birçok spor adamı kazazedelere destek olmak için hastanelerde gece geç saatlere kadar bekledi. Kaza haberini alan Aydın ve çevre illerden birçok spor kulübü, sosyal medya üzerinden İncirliova Belediyespor Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerinde bulunarak destek oldu.

MÜŞAHEDE ALTINDA TUTULDULAR

Tedavilerinin ardından gece taburcu olan futbolcular aileleriyle evlerine dönerken, Antrenör Fuat Sivrikaya ve Kulüp Doktoru Ali İhsan Yalçın tedbir amaçlı geceyi hastanede müşahede altında geçirdi.