AKIN'DAN SÜRPRİZ ZİYARET

Söke Ticaret Odası Değişim Grubu'nun, dostluk, kardeşlik ve ticaret bağlarını güçlendirmek adına düzenledikleri sabah kahvaltısına, Söke'ye bir takım ziyaretler gerçekleştirmek için gelen Germencik Belediye Başkanı ve Ziraat odası Başkanı Ümmet Akın da katılarak sürpriz yaptı.

"BİRLİK VE BERABERLİKLE KUCAK AÇIYORUZ"

Söke Değişim Grubu adına bir konuşma yapan iş adamı Metin Sakalar, “Kasım ayında Söke Ticaret Odası seçimlerinin yapılması bekleniyor. Bizler de seçim çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde hız kesmeden hazırlanıyoruz. Düzenlediğimiz kahvaltıda, sanayi esnafımız ve oda yönetim kurulu üyelerimiz ile fikir alışverişinde bulunduk. Sanayi esnafımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı grubumun adına teşekkür ediyorum. Her şey güzel Söke'miz için. Bundan sonra hep birlikte bütün Söke'yi kucaklayarak birlik ve beraberliklere kucak açıyoruz” diye konuştu.

KİMLER KATILDI?


Söke Ticaret Odası Değişim Grubu'nun  düzenlediği kahvaltı programına, Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, Mustafa Taşyakan, Ali Acarsoy, Erkan Akbabalı, Oktay Karabıyık, Reşat Er, Derya Semerci, Murat Çolak, İdris Yüksel, Onur Günal, Mahmut Fehmi Dönder, Veysel Kara, Kürşat Furuncu, Ömer Faruk Dönder, Ahmet Katipoğlu, Selçuk Eyigüney, Erkan Akbabalı, Akın Akarsu, Muhammet Akkavakoğlu, Ferah Kara, Abidin Özkeskin, Seyfettin Bahadır, Hasan Günal, Hamza Günal, Murat Günal, Ali Karabıyık, Çoşkun Kuru, Mustafa Ceylan, Bülent Arıcı, Mehmet Muslu, Hakan Özbaşlı, Tuğrul Deniz, Nazif Çetin, Ali Çalışkan, Burak Semerci, Mehmet Kocabaş, Onur Günal, Aytaç Çaybakan, Ahmet Avcı, Osman Bilgin, Şuayip Sümer, Mustafa Saydam, Onur Meşe, Cem Sarıkaya, Necim Kadir Benli, Murat Bayılmaz, Süleyman Çekiç, Murat Akkavakoğlu, Göktan Çallı, Veysel Öztürk, İsmail Sayar, Hüseyin Özer, Hasan Aydoğdu, Görkem Çınar, Ayhan Bekritaş, İsmail Balcıoğlu ve Özgür İnce katıldı.