Didim Spor Salonu'nda yapılan yarışmayı, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci izledi.

20 SORU YÖNELTİLDİ

Yarışmada Aydın’ın kültürel değerleri ile ilgili öğrencilere 20 soru yöneltildi. Her soru için bir dakika cevaplama hakkı tanındı. Yarışmanın sonucunda Zeynep Mehmet Dönemez Mesleki Anadolu Lisesi 100, Esra Karakaya Anadolu Lisesi 95, Didim Anadolu Lisesi 75, Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 55, Didim Anadolu İmam Hatip lisesi ise 45 puan aldı.
  Didim Anadolu Lisesi, Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi, Zeynep Mehmet Dönemez Mesleki Anadolu Lisesi, Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi ve Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin katıldığı yarışmada, Zeynep Mehmet Dönmez Mesleki ve Anadolu lisesi birinci, Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi ise sonuncu oldu. Yarışmada Efeler Ortaokulu 95, Selçuk Özsoy Ortaokulu 90, Arif Nihat Asya Ortaokulu 85, Gazi Ortaokulu 85, Valiler Ortaokulu 85, Cumhuriyet Ortaokulu 75, Akbük Cemal E. Ortaokulu 70, Akyeniköy Ş.S.T Ortaokulu 65, Denizköy Ortaokulu 45, Özel Yönder Ortaokulu 40 ve Yalıköy Ortaokulu 35 puan aldı.