Yavuzlar İnşaat sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehit ve gazi anneleri ile eşlerine Anneler Günü jesti yaptı. Efeler Otel’de Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle bir iftar düzenleyen Yavuzlar İnşaat, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek üyelerine çeşitli hediyelerin de verildiği iftar programında Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu İcra ve Uygulama Üyesi Tevfik Yavuz, Anneler Günü’nü daha özel ve anlamlı kılmak adına bu organizasyonu yaptıklarını söyledi.

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”

Hayatta annelerin yerinin doldurulamayacağının altını çizen Yavuz, “Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en güzel karşılığı şüphesiz annelerimizdir. Annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Temennimiz vatanımız uğruna canını vermeyi göze almış şehit ve gazi ailelerimize gereken hassasiyet ve önemin en fazla derecede gösterilmesidir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızı canı pahasına koruyan şehitlerimizi rahmetle anıyor ve minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

“BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI”

Yavuzlar İnşaat’ın bu davetini çok anlamlı bulduklarını ifade eden Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin, “Böyle bir inşaat firmasının davetlisi olarak iftar programında bulunmak bizim için çok anlamlı. Bu ince nazik davetten dolayı bizleri mutlu eden Yavuzlar İnşaat yetkililerine teşekkür ediyorum. Babasız çocuk yetiştirmek şehit annelerimiz için çok zor. Bütün şehit yakınlarına Allah sabır versin. İnşallah bundan sonra şehit haberleri almayız” diye konuştu.